Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Én őszintén megvallom nektek, hogy sokszor már magam sem értem, hogy mi folyik az ellenzéki oldalon. Most azt találta ki az előválasztási bizottság, hogy filccel satírozgatnak ahelyett, hogy levágnák Karácsonyt a szavazólapról. 

Szerintem az előválasztási bizottság egy olyan kreatív csapat, amelynek az a küldetése, hogy bebizonyítsa, hogy egy egyszerű problémát, hogyan lehetne minél bonyolultabban megoldni.

Ugye Karácsony Gergely visszalépet az előválasztástól, s történt az, hogy már a szavazólapok ki lettek nyomtatva közben, így a probléma adott: Karácsony neve még rajta van a szavazólapon.

A helyzetet az előválasztási bizottság úgy kezeli, hogy ki kell satírozni a szavazó karikát, és át kell húzni Karácsony Gergely nevét balról-jobbra. Ja és ezt a szavazóbiztosoknak kell megcsinálni a sátrakban, miközben az emberek állnak sorban.

Persze az már túl logikus lett volna, hogy mivel Karácsony a tök utolsó helyen van, így egyszerűen levágják a szavazólapról. Így marad az ellenzéki színező szakkör. Baravó!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: