Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Márki-Zay Péter egy aranybánya érdemes vele riportot készíteni, mert az össze-vissza beszélés állatorvosi lova. Ezt Juhász Péter tette most meg. Két pofára meglegezéssel harcolna a melegekért.

Nem egy portál írt már a Juhász Péter által készített Márki-Zay interjúról. Én is megnéztem, maradjunk annyiban, hogy a média nagyon visszafogta magát. Szóval gyakorlatilag egy aranybánya az interjú.

Most ne mélyedjünk el abban, hogy Márki-Zay Péter igazából magát a magyar politika Chuck Norrisának gondolja, de azért a piros lámpának mindenkinek fel kéne, hogy villanjon, amikor egy politikus olyan mondatokat bír mondani: „hogy én állítottam le a Fidesz migráns kampányát is”. Nem vicc tényleg elhangzott.

Juhász a meleg kérdést is érintette Márki-Zay Péternél. Leginkább, hogy miért melegezte le Orbán Viktor fiát, majd Márki-Zay kifejti, hogy Ő nem meglegezte le, de közeben többször kimondja, hogy Orbán Gáspár meleg.

S most figyelj, mert a mi hódmezővásárhelyi Chuck Norrisunk fergeteges érvvel védi meg az ő saját meglegezését, amit nem is mondott: Márki-Zay úgy látja, hogy azzal, hogy azt mondta, hogy Orbán Gáspár meleg egy személyben megállította a Fidesz homofób kampányát is.

Márki-Zay azt is büszkén kijelentette, hogy Ő soha nem vett részt a Prideon, sőt szerinte a Pride kifejezetten botránykeltési szándékkal indult el, ami egy kereszténység elleni provokáció volt.

Arra a kérdésre, hogy ő kitűzné-e a szivárványos zászlót egyértelműen nemmel válaszolt.

A propaganda média nem fogja bemutatni Márki-Zay botrányos mondatait, mert az az érdekük, hogy egy jobboldali legyen az ellenzék miniszterelnöke, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenkinek leesen a 20 fillér mi is itt a helyzet.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: