Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Véget nem érőnek látszik az a nyilatkozat tenger, amit Karácsony Gergely támogatói adnak ki, hogy ők nem támogatják Márki-Zay Pétert. Most az ellenzéki előválasztáson is résztvevő, sőt egyéni mandátumot is nyerő Szikra mozgalom adott ki egy közleményt.

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy Karácsony Gergely befejezi előválasztási kampányát és visszalép Márki-Zay Péter javára. Márki-Zay ígéretet tett Karácsony zöld-baloldali, szociáldemokrata programjának képviseletére, a hódmezővásárhelyi polgármester politikai és szervezeti háttere azonban nem győzött meg minket arról, hogy alkalmas lenne ennek a programnak a képviseletére.

Éppen ezért a második forduló során a Szikra nem fog kampányolni egyik miniszterelnök jelölt mellett sem, a győztes jelöltet fogjuk elismerni az ellenzék közös miniszterelnök jelöltjeként, hiszen abban egyetértünk: nincs még négy évünk a Fideszre.

Karácsony visszalépése ellenére meggyőződésünk, hogy korunk gazdasági, társadalmi, ökológiai és politikai válságára valós alternatívát egyértelműen csak a baloldal tud nyújtani. Elutasítjuk azt a helyzetértékelést, miszerint erre jelenleg nincs társadalmi igény Magyarországon, azonban kétségtelen, hogy hosszú és embert próbáló építkezés szükséges ahhoz, hogy ez az alternatíva országosan is elérhetővé váljon. Az első lépéseket azonban már megtettük azért, hogy visszaszerezzük a jövőnket.

Nincs is erre jobb bizonyíték, mint jelöltünk, Jámbor András győzelme Józsefvárosban és Ferencvárosban. Ezért mi hétfőtől az utcán leszünk, hogy minél több helyivel találkozhassunk és megköszönjük nekik, hogy Andrást támogatták az előválasztáson.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: