Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bajnai Gordon volt pénzügyminiszter a hétvégén futóbolondozta le a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltjét, mert nem értett egyet az elmaradt elszámoltatásról szóló nyilatkozatával. A Válasz Online-nak adott interjújában sajnálatát fejezte ki kijelentéséért.

Oszkó Péter arról is beszélt a portálnak, hogy tehetséges, taktikus politikus Márki-Zay, de feltűnése hosszabb távon rosszat tesz az rosszat tesz az ellenzék építkezésének, lehetőségeinek. Azt mondja, „egyszer-kétszer ki lehet vinni ezreket egy színpad elé. A munka nagy része azonban nem ez, hanem a pártszervezés, a helyi szervezetek irányítása, a finanszírozás megoldása.

Ezek a különutas jelöltek viszont ezt megspórolják, cserébe lefölözik a hasznot, besöprik a támogatókat – aztán működésképtelen struktúrákat hagynak maguk után.” Úgy fogalmazott, hogy „miután Karácsony szavazótáborát is sikerült részben kannibalizálni és ezzel visszalépésre kényszeríteni, most már az őt korábban támogató kispártoknál is válságállapotok kezdenek mutatkozni.”

Dobrev Klára támogatásával kapcsolatban hangsúlyozta, hogy az személyének szól, és nem a pártjának, hiszen egyéniben a Momentum jelöltjére szavazott az előválasztáson. Számomra a személyes habitusa, konfliktuskezelési képességei miatt is alkalmasabbnak tűnik Dobrev, de a háttere miatt biztosan” – hangsúlyozza Oszkó. Hozzáteszi, szerinte „ahhoz, hogy Magyarországon egészséges politikai váltógazdálkodás alakulhasson ki, a pártok szerepe megkerülhetetlen. Az a normális, ha vannak pártok, azoknak van tagságuk, szervezeteik, s ők delegálnak jelölteket, akikből aztán képviselők lesznek.

Amikor ez a struktúra szétesik, megjelennek a pilótastratégiák: itt vagyok, civil vagyok, szavazz rám, egyébként meg a pártok hagyjanak békén. Na, ez az, amiből hosszútávon nem lesz egészséges politikai váltógazdálkodás Magyarországon.” Arra is kitért, hogy szerinte hiba volt offshore-gyanúba került DK-s mellett kiállniuk.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: