Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Márki-Zay Péter ismét nagyot ment,  nem is akarok belemenni a részletek mert tök fölösleges, még minősíteni is az emberünket. Dobrev Klárát akarta savazni, ám a történet nagyon mellément.

Márki-Zay Péter ismét nagyot alkotott az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A műsorvezető megkérdezte, hogy Márki-Zayt melyik pártok támogatják és kikkel akar együtt kormányozni.

A magát jobboldalinak tartó miniszterelnök elkezdte sorolni támogatóit, akikkel együtt tervezi a kormányzást és köztük említette többek között az FKGP-t is, igen azt az FKGP-t, aminek az elnöke Torgyán József volt. Reméljük nem a csillei cseresznye ötlete tetszett meg Márki-Zaynak. Azonban van itt nagyobb gáz is.

Nos az FKGP 2019. februárjában megállapodást kötött a szélsőjobboldali kirohanásairól elhíresült Mi Hazánk Mozgalommal. Az Európai Parlamenti választásokon ráadásul az FKGP, a MIÉP és a Mi Hazánk is együtt indult. Hogy, senkinek ne legyen kétsége, az FKGP jelenlegi elnöke, Balogh Zoltán is rajta volt  a szélsőjobbos Mi hazánk listáján.

A szövetség tartósnak bizonyult, ugyanis az önkormányzati választásokon is ez a három párt méretődött meg együtt az ország több településén is. A sajtóban semmiféle információ nem lelhető fel arról, hogy ez az együttműködési megállapodás felmondásra került volna a Mi hazánk és az FKGP között.

A Mi hazánk szélsőjobbos akcióival szokott bekerülni a sajtóba. Ehhez a párthoz fűződik a másság elfogadásáról szóló mesekönyv ledarálása, legutóbb pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az  irodájának a bérleti szerződését éppen nem rég mondta fel az ellenzéki, (vicces Momentumos) vezetésű  Józsefváros, mivel cigányellenes plakátok voltak kint a kirakatban.

Azonban Márki-Zaynak nem csak az FKGP az egyetlen vállalhatatlan támogatója, a politikus említette még az MSZDP-t, azt a pártot, melynek a kampányfőnöke az  a Cséplő Dániel, aki 2019-ben Ferencvárosban ráindult Baranyi Krisztinára, az ellenzék közös polgármesterjelöltjére a Fidesz érdekében.

Márki-Zay szövetségesének kampányfőnöke, épp Baranyi Krisztina és az ellenzéki képviselők sajtótájékoztatóját zavarja meg.

Ebben a kampányban Cséplő például azzal került be a médiába, hogy Fidelitas-osokra nagyon hasonlító középiskolásokkal megzavarta az ellenzéki összefogás sajtó tájékoztatóját.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Márki-Zay Péter milyen szervezeteket említett meg az ATV-ben akikkel ő szívesen együtt kormányoznak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lása mi a valóság.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: