Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Márki-Zay Péter „hazaárulózott” egyet, majd tegnap elnézést kért miatta, majd mára az lett, hogy ez nem más, mint Dobrev lejárató kampányának része és ő ilyet soha nem mondott.

Végtelenül méltatlannak tartom Dobrev Klára eddig sikeresen felépített kampányához azt a hazug gyűlöletkampányt, amelyet most folytat ellenem a sajtó és a közösségi média felületein. Állításával ellentétben a hazaáruló kifejezés el sem hagyta a számat, és azok, akikről nyilatkoztam az ATV-nek, nem a DK szavazói voltak, hanem a Párbeszéd párt Karácsony Gergelyt eláruló politikusai – tette hozzá Márki Zay mai közleményében.

Tegnap  még Márki-Zay az estről ezt mondat: Dobrev Klára jogosan úgy értelmezheti, hogy lehazaárulóztam azokat az embereket, akik Karácsony Gergelyre szavaztak az első fordulóban, de a másodikban már nem. „Mélyen szégyellem magam, hogy egy ilyen rossz asszociációra adtam okot” − mondta Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje Szombathely főterén.

Márki-Zay közölte nem akar magyarázkodni az ATV-nek adott nyilatkozata miatt, egyszerűen rosszul fogalmazott, fáradt volt, és sajnálja a történteket.

Amúgy az ATV-nek Márki-Zay a következőket mondta: Nemcsak Karácsony Gergelyt árulják el ezzel, hanem a hazánkat. És nem tudom, hogy kit mivel vesznek rá, de sokan panaszkodnak, hogy folyamatos nyomás alá vannak helyezve, és kényszerítik őket mindenféle módszerekkel arra, hogy álljanak ki Dobrev Klára mellett, miközben ők is pontosan tudják, hogy ezzel Orbán Viktort tartják hatalomban

Akkor összegezve a Márki Zay-i kommunikációt. Az a hazaárulózás, ha valaki azt mondja hazaáruló. De ha márt azt mondja, hogy nem csak ezt meg azt árulja el, hanem a hazánkat is, az nem az.

Tényleg szégyellje magát Dobrev, meg az egész Déká…

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: