Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Borkai-botrányba belebukó fideszes polgármester városában újabb botrány robbant, feketén foglalkoztat a Fidesz kampányembereket. Az MSZP folytatást ígért.

A Magyar Szocialista Párt győri szervezetének tagjai Facebook-on találkoztak egy gyanús állásajánlattal. A hirdetést egy olyan személy osztotta meg, aki korábban sok kormányhoz közeli bejegyzést is közzétett, így az MSZP egyik aktivistája felhívta a megadott telefonszámot, hogy érdeklődjön a lehetőségről.

A telefonbeszélgetés során hamar kiderült, hogy a hirdetést kiíró személy a Fidesznek keres fizetett aktivistákat, hogy segítsék az akkor még „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” című petíció – amelyet ma már „Stop Gyurcsány! Stop Márki-Zay!” petíciónak neveznek – aláírásgyűjtését.

Az aktivista kíváncsi volt arra, hogy milyen módszerrel gyűjti a Fidesz az aláírásokat, így jelentkezett az állásra. A hirdetést feladó illető azt is elárulta az aktivistának, hogy a fizetésüket nem bejelentés után fogják megkapni, hanem teljesen feketén, zsebből fizetik majd ki őket- az MSZP folytatást ígért az ügyben.

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: