Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orosz Anna elindul a Momentum elnökségéért. „Az elmúlt napokban sokan kerestetek meg, hogy kifejezzétek támogatásotokat, és arra biztassatok, vállaljam ezt a feladatot” – írja Facebook-oldalán Orosz, ahol bejelentette: elindul a párt elnöki tisztségéért.

A poszt szerint Orosz Anna büszke arra, hogy a rekordmagas részvétel mellett 8445-en támogatták őt az előválasztáson.

„Ahogyan eddig, úgy ezen túl is mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy áprilisban legyőzzem a Fidesz helyi jelöltjét és a parlamentben egy új, tisztességes, emberséges és fenntartható szemléletet képviseljek” – írja.

A politikus 2016-ban csatlakozott a Momentum Mozgalomhoz, ami mostanra a „politikai közössége,” most pedig úgy érzi, itt az idő, hogy „elnökként szolgálja a változást a Momentum értékei és céljai mentén.”

„A következő hónapok nem lesznek könnyűek, ugyanis jövőre Magyarország és a Momentum is korszakhatárhoz érkezik. A Fidesz elmúlt tizenegy éve alatt soha ennyire közel nem voltunk még a kormány- és rendszerváltáshoz, a Momentum pedig a parlamenti párttá váláshoz” – fogalmaz Orosz, hozzátéve, hogy azt reméli, hogy a döntése sokaknak reményt adjon és a továbbiakban is támogatni fogják a munkáját.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: