Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Márki-Zay Péter szerint a Fidesz lejárató dokumentumokat adott róla a DK-nak
Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje egy sajtótájékoztatón azt mondta, ezeket a dokumentumokat a Fidesz a DK számára állította össze, hogy ezzel járassák le őt, de a DK inkább átadta neki a papírokat.

A DK-val való egyeztetésük során kézhez kapott a Fidesztől származó lejárató anyagokat – mondta Márki-Zay. Ezeket Márki-Zay nyilvánosságra hozza.

Ez szerinte Kubatov-lista szintű dosszié. Majd azzal folytatta: nincsen testőre, a telefonját lehallgathatják, és a számítógépét is megnézhetik.

Ezt a dossziét a DK legfelsőbb vezetésétől kapta, amit pedig ők a Fidesztől kaptak, de nem használták fel a kampányban, az előválasztás után pedig egyből átadták neki a bizalmuk jeléül. Ezért köszönetet is mondott a miniszterelnök-jelölt.

Márki-Zay a sajtótájékoztatón azt állította, a dossziéban szerepel legalább két magánszemély, akik semmilyen adatgyűjtéshez nem járultak hozzá.

“Ez a békaember típusú összeesküvés-elmélettel próbálnak besározni” – mondta. A sajtótól azt kérte, hogy ne sértsenek személyiségi jogokat a dossziék részleteinek nyilvánosságra hozásakor.

A miniszterelnök-jelölt közölte, hogy a DK legfelsőbb vezetőjének engedélyével hozza nyilvánosságra a dossziét, erről a DK vezetőségét is tájékoztatta, nekik nem volt ellenvetésük.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: