Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Tessely Zoltán és Burány Sándor is Facebook-oldalán jelentette be, hogy elkapta a koronavírust.

Koronavírusos lett Tessely Zoltán fideszes országgyűlési képviselő. Tessely a Facebookon közölte a hírt. Azt mondta, a múlt hét szerdán nem érezte jól magát és csináltatott egy gyorstesztet, ami pozitív lett.

A képviselő azt is elmondta, a második oltás után már éppen leketyegő négy hónap miatt azon gondolkodott, hogy a harmadik oltást is beadatja magának, de olyan magas volt az ellenanyagszintje, hogy halogatta.

Az elmúlt 54 évben még ilyen nehezen nem viseltem egy betegséget – mondta. Arra kért mindenkit a Facebookon, hogy oltassa be magát, mert ha ő két oltás után ennyire beteg, akkor az, aki egyet sem kapott meg, komoly veszélyben van.

Burány Sándor, a Párbeszéd képviselője szintén közösségi oldalán jelentette be, hogy koronavírusos. Szombaton lázasodott be, ezért nem tudott részt venni az október 23-i megemlékezésen Kispesten. Akkor a koronavírus gyorsteszt negatív eredményt mutatott, viszont a tünetek gyanúsak maradtak, így elment PCR tesztre is, amely már pozitív lett.

Mint írja, három oltás után a tünetek enyhék, egyelőre vitaminkúrán kívül semmilyen kezelést nem igényel a helyzet, de a következő tíz napot most otthon, karanténban tölti.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: