Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Eddig tisztázatlan okok miatt hirtelen törölte a közösségi oldalát a Fidesz propaganda filmjének brit származású rendezője- szúrta ki a Magyar Hang

Úgy tűnik, nem akarta népszerűsíteni filmjét a Twitteren Keith English, az Elkxurtuk rendezője – erre utal legalábbis, hogy a korábbi bejegyzéseiben annak elkészülte óta nem említette egyszer sem a Gyurcsány Ferencre és Dobrev Klárára kihegyezett, a 2006-os  őszi események egy részét feldolgozó fikciós filmet.

Ráadásul hirtelen törölte  is Twitter-fiókját  Keith English, annak ellenére hogy a filmet gondozó ügynökség, az SMA Talent még hivatkozott is rá egy korábbi bejegyzésében.

A Magyar Hang megjegyzi, hogy Keith English korábbi posztjaiban egyetlen alkalommal sem emlegette a Gyurcsány-krimit az elkészülte óta, pedig a Google-ben tárolt képek alapján 2011. évi csatlakozása óta több mint 3800 tweetet tett ki oldalára.

Másik filmjét, a The More You Ignore Met viszont hirdette annak idején, rögzített bejegyzést is közzétett róla 2018-ban, amelyben azt írta, hogy büszke a pozitív kritikákra, amelyeket a filmért kapott.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: