Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Akarata ellenére tartják fogva egy titkos helyen a mindössze 16 éves Tündét, aki a Fekete Vonat együttes frontemberének lánya. Beat, azaz Fehér Tibor kétségbeesetten fordult a rendőrséghez – írja a Bors.

A szülei tudta ellenére folytatott titkos beszélgetést a Facebookon Fehér Tünde, aki – mint később kiderült –, kedden találkozót is megbeszélt egy fiúval. A levelezésből az derül ki, hogy a fiú a roma hagyományoknak megfelelően el szerette volna szöktetni a gimnazista lányt, Tünde azonban azt írta, hajlandó személyesen találkozni és beszélgetni, de esze ágában sincs elhagyni a szüleit.

Nem akar fiatalon férjhez menni, be szeretné fejezni a tanulmányait és egyetemre akar menni. Ehhez képest a keddi találkozón beült a fiú autójába, és azóta nem látta senki.

 

Fehér Tünde- aki tudja hol tartózkodik a lány a 112-ön értesítse a rendőrséget.

Se éjjelem se nappalom, kedden este eltűnt a lányom. Szöktetés áldozatai lettünk. Ez a fiú önkényesen a feleségévé akarja tenni az én érintetlen lánygyermekemet. A magyar törvények szerint ez bűncselekmény, a gyermekem még kiskorú – mondta a Bors megkeresésére Fehér Tibor, ismertebb nevén Beat, a Fekete Vonat zenekar egykori tagja.

„Felhívtak videón, a lányomat is láttam, de éreztem, hogy nem azt mondja, amit szeretne… A szülők összevissza beszéltek, hogy bele kell törődnöm, hogy a szerelmesek együtt akarnak lenni, de a gyermekem reakcióiból tudom, hogy ő nem a saját döntése alapján van most ott. Láttam a chatelését a fiúval, elolvastam mindent, amit írtak, Tünde nem akar feleség lenni, nem akarta itt hagyni a szüleit, a testvérét és az itteni életét.

Beat kedd este, miután időre nem érkezett haza a lánya, azonnal a rendőrségre ment, és feljelentést tett. Elmondtuk, amit tudunk, és most akármennyire nehéz, csak várunk itthon, hogy valami történjen. Információim szerint Szekszárdon vagy a környékén lehet a lányom egy házban, de én nem mehetek oda, eszembe sem jut az önbíráskodás. Én soha életemben nem szegtem törvényt. A lányomnál nincs személyi igazolvány, úgy vitték el, hogy az minden vagyona, amit épp visel.

Félek, hogy ezek az emberek, ha véletlenül terhes lesz a lányom és elkezd nőni a hasa, akkor egyszerűen elhajtják otthonról, mert értéktelen lesz a számukra, vagy a másik rossz, ami történhet, hogy áruba bocsájtják a testét, de ebbe bele se merek gondolni. Össze vagyok törve, imádkozom egész nap, hogy valahogy hazakerüljön a lánygyermekem” – tette hozzá.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: