Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

„Jajj, de buta vagy!” – kiabálta be Jakab Péter Tállai András miniszterhelyettesnek a parlamentben- írta meg az esetet több médium is.

A parlament hétfői ülése nem volt most sem esemény mentes, ugyanis ahogy több portál megírta a parlamenti ülésén Tállai András pénzügyminiszter-helyettes arról kezdett el beszélni, hogy Jakab Péter is felvette a CSOK-ot, amit korábban kritizált a Jobbik.

Majd kétszínűnek és hiteltelennek nevezte a Jobbikot, amiről azt mondta: „Létrejön a párt Gyurcsánnyal szemben, és ugyanakkor pedig összefog Gyurcsánnyal, nem is tudom, ki ellen.” Erre a mögötte ülő Jakab Péter annyit kiabált be: „Jajj, de buta vagy!”

A sajtóban felkapott esetet, most a Jobbik elnöke Facebookon kommentálta és ismét beoltotta Tállait:

A sajtó valamiért érdekesnek találta megírni, hogy Tállai Andrást butának neveztem a parlamentben. Szerintem nem ez a hírérték, hanem az, hogy ez az ember a NAV elnöke lehetett, most meg a Pénzügyminisztérium államtitkára.

Szellemi képességeiről sok mindent elárul, hogy arra a szakmai kérdésre, miszerint mikor állítja vissza a kormány az általuk megszüntetett lakástakarék-rendszert, azt válaszolta, hogy „Gyurcsány”. Igen. Ez az ember valóban buta. Az Orbán-rendszerben úgy hívják: kormánytag. – zárja sorait az ellenzéki párt elnöke.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: