Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fideszben mára totális lett az elmebaj, Kunhalmi Ágnes adott egy interjút, amiben a politikusnak volt egy teljesen világosan érzékelhető nyelvbotlása. Most a főfideszes Kocsis Máté illetve a teljes Fidesz média azt bizonygatja, hogy azt akarta mondani, hogy Gyurcsány-kormány. 

Van abban valami egészen szánalmas, hogy a közpénz milliárdokon kitömött közmédia az alábbi hírt bírta lehozni az esetről: Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnökének nyilatkozatára hívta fel a figyelmet Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán. Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy lehetséges baloldali kormányról nyilatkozott és meg is nevezte, hogy milyen lenne az.

Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy „azok, akik ma fideszesek, azoknak nem kell attól félnie, hogy a Gyur… új kormány azt csinálja velük, amit sokszor ők eltűrtek, hogy velünk csináltak”. Kunhalmi gyorsan korrigált, ugyanakkor a nyelvbotlása freudi elszólásnak is minősíthető.

Deák Dániel elemző szerint egyértelműen freudi elszólásról van szó. Az elemző közösségi oldalán így kommentálta az MSZP társelnökének mondatát: Kunhalmi Ágnes szerint is, ha a baloldal nyer, akkor valójában a Gyurcsány-kormány jön vissza!- írja az MTV

Nos, akkor nézzük meg közösen Fideszék legújabb kreálmányát:

Teljesen világosan látszik, hogy egy egyszerű nyelvbotlásról van szó, Kunhalmi baromira nem a Gyurcsány szó kiejtésével küszködöt, hanem az új kormány kifejezést kívánta kimondani.

Ráadásul, a videó feliratozási is egy hazugság, ugyanis Kunhalmi nem az „a” hanem az „egy” névelőt használja, amit nyilván azért hamisítottak meg Fideszék, mert az „egy” kifejezés teszi világossá ez nyelvbotlás és nem elszólás. Höö, jó lesz az úgy, úgy se veszik észre, csak menjen a Gyurcsányozás- látom a szemem előtt, ahogy a propagandista megszüli a videót.

De van ebben valami egészen beteges: tényleg ott tart már a Fidesz, hogy egy ellenzéki politikus bakizik és az egész médiájuk azt kiabálja, hogy azt akarta mondani, hogy Gyurcsány?

Kedves barátaim igen, ezen a béka ülepe alatti színvonalon tart a jobboldali politikakészítés…. Végülis mindenki úgy csinál magából hülyét ahogy akar. Ez még a Fidesznek is jogában áll.

Csak ebben az egészben az a legkellemetlenebb, hogy nincs ott egy épp agyú ember, aki azt mondani ilyenkor, hogy nem már gyerekek az ultraciki, ha megnézi valaki a videót látni fogja, hogy hazudunk, és magunkból csinálunk idiótát?


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: