Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz azt akarja elérni, hogy az emberek azt higgyék, hogy mi akarjuk betelepíteni a migránsokat. Eközben a Fidesz volt az, aki körözött bűnözőket és iszlamista terroristákat hozott Magyarországra − mondta Márki-Zay Péter, az ellenzéki előválasztás győztese vasárnap este a közösségi oldalán. Az élő bejelentkezésben a miniszterelnök-jelölt elmondta, hogy el fogják számoltatni azokat, akik a migránsok betelepítésén gazdagodtak meg.

Márki-Zay Péter több témát is érintett a videóban, és ismertette a hódmezővásárhelyi aktuális eseményeket is. Márki-Zay Péter elmondta, hogy Erdélyben akartak tárgyalni az ottani magyar települések képviselőivel, azonban ezt a látogatást lemondták a súlyos járványhelyzet miatt.

A gyurcsányozás nagy erőkre kapcsolt a határon túl is − mondta a politikus, aki szerint próbálják őt összemosni Gyurcsány Ferenccel. Úgy látja, hogy Orbán Viktor csak azért osztogat támogatásokat a határon túli régióknak, hogy az ott élők rá szavazzanak.

Úgy látja, hogy a miniszterelnököt csak a választási győzelem érdekli. Márki-Zay Péter szerint ezt sokan értik már a határon túliak közül is, és többen nem értenek egyet ezzel a politikával. A határon túliaknak azt üzente: semmiképp ne támogassanak Magyarországot lejárató politikát. Mint mondta, amint javul a járványhelyzet, találkozni akar az erdélyi magyar képviselőkkel.

Nem örülünk annak, ha megpróbálnak összemosni azokkal, akik 2004-ben kampányoltak az ellen, hogy a határon túli magyarok állampolgárságot kapjanak − jelentette ki. Hozzátette, hogy nagyra értékeli, ha a határon túli magyar képviselők szóba állnak vele.

Márki-Zay Péter mindenkit arra kért, hogy vegyék komolyan a maszkviselést, ugyanis Magyarországon is fokozódik a helyzet. Sok vírustagadó ismerősöm lélegezni is alig tud
− mondta a politikus, aki arról is beszámolt, hogy többen az ismerősei közül most kapták el a fertőzést.

A kormány úgy döntött, a munkáltatóra bízza az oltások kötelezővé tételét, szerinte ezzel csak kibújnak a felelősség alól. Nem vagyok híve a kötelező oltásnak, de vannak olyan területek, ahol elengedhetetlen – jelentette ki a hódmezővásárhelyi polgármester.

Hozzáfűzte: A bátorság hiánya Orbánnál fideszes vonás.

Az ellenzéki előválasztás győztese szerint a Fidesz próbálja őt lejáratni. Kutakodnak a múltjában, szektásnak, valamint amisnak akarják beállítani, de szerinte ez nem fog sikerülni nekik, amit ők is látnak. Éppen ezért a 106 választókerületi jelölt kerül majd a középpontba – vélekedett.

Hangsúlyozta, hogy az ellenzék minden korrupcióval le akar számolni. Kormányzati pozíciókat egyelőre nem osztogatnak, de a civileknek és a romáknak is szeretnének képviseletet biztosítani − emelte ki.

Látszik, hogy a Fidesz csomagol, a Mészáros-birodalom inkább külföldön dolgozik, Orbánék is kiköltöznek − sorolta Márki-Zay Péter, aki szerint annak a jele, hogy érzik, nem fog nyerni a Fidesz a 2022-es választáson.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: