Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nos, a Fidesz csinált a HírTV mellett egy másik propaganda TV-t Pesti TV néven, amit igazából a kutya nem néz, pedig sok-sok millióval van kitömve a csatorna.

Nos ennek a propaganda TV-nek volt a vendége Lukácsi Katalin, aki a Márki-Zay féle mozgalom elnökségi tagja. Az ellenzéki politikusnak sikerült a neve nincs propagandistának feltenni a magyar médiatörténet legtahóbb kérdését:

„Kedves Katalin! Milyen érzés Gyurcsány Ferenc hátsó feléből kilógni a főnökének és önnek is?” – tette fel a kérdést a Pesti Riporter címet viselő műsorában, az ország számos háztartásának csatornakínálatában elérhető Pesti TV-n.

Aztán a fent beállított tempóban folytatta a beszélgetést. Nem kell hozzá nagy szakmai előélet, hogy dekódolható legyen a politikusokat is megszégyenítő indulat a magát riporternek aposztrofáló propagandista kérdéseiben.

Az interjú annyira gáz, hogy maga az ellenzéki politikus tette fel Facebookra, gondoljuk azért, hogy megmaradjon a médiatörténeti mélypont:

A propaganda média már a legtahóbb kérdésektől sem riad vissza, hogy lejárassa az ellenzéki politikusokat, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa milyen mélyre süllyedtek.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: