Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jámbor András, ellenzéki politikus a Facebookon világított rá két hírre, amit a Fidesz média igyekszik elhallgatni

Miközben a Fidesz erő- és médiafölényének jóvoltából a kamu városháza ügyet nap mint az újságok címlapjára emelik, én szeretném, ha a lenti két „apró hír” azért nem sikkadna el.

1. Mészárosék tizenöt évre kibérelték, majd 13 milliárd forint közpénzből megépíthetik a kaposvári Superior hotelt . Igen, ez pontosan az, aminek látszik. Évek óta senki nem akarta megcsinálni, mert nem jövedelmező. De most közpénzből(!!) Mészáros cége megépítheti azt a hotelt, amit utána ő fog üzemeltetni! Igen, kedves választópolgárok, ti fizetitek, hogy Mészárosék kaphassanak egy hotelt a semmiből!

Vagyis hát nem a semmiből, hiszen 13 milliárdba kerül. Ez a pénz pedig pont egymilliárd forinttal több, mint amit a kormány, saját törvényét megszegve nem ad oda a BKV üzemeltetésre.

De csodáljuk csak a koncként elénk dobott Városháza ügyet, amelyben pontosan 0 forint pénzmozgás történt, 0 szerződés lett aláírva és 0 ingatlan lett eladva. Jó étvágyat!

2. A Quaestor-ügyben, – amely ügyben a lakossági befektetők nagy része még mindig hoppon maradt – zárolt mátrai szállodát adott el Mészáros Tiborcznak.
A Lifestyle üzemeltetése az elmúlt években a Hunguest szállodalánchoz tartozott, ami tavaly egy 820 millió forintos támogatáshoz is hozzásegítette a hotelt, miután a Magyar Turisztikai Ügynökség 17,7 milliárd forintnyi vissza nem térítendő állami forrást osztott ki a Mészáros-érdekeltségű szálláshelyeknek.

A mátraházi hotelről azonban kevesen tudják, hogy miközben a költségvetés támogatja a felújítását és a NER jeles személyiségei között cserél gazdát, évek óta bűnügyi zár alatt van.

A szállodán még mindig szerepel a vagyonvisszaszerzési eljárás bejegyzése, és a hivatalok nem tudták a 24.hu-n megmondani ennek ellenére, hogy került Mészáros tulajdonába, hogyan lehetett a felújítását állami támogatásban részesíteni, és most hogyan lehetett Tiborcznak eladni. A cikk szerint egy szövevényes trükkök sorát rejtő eljárással szedték ki a Quaestor-károsultaknak fedezetet jelentő ingatlant, hogy most Orbán Viktor vejéé legyen.

És ez csak 24 óra termése Magyarországról, ahol a Fideszes korrupció már a mindennapi ügymenet része, így el sem jut a választókig, mert már unja az ember a napi milliárdokat megosztani. Ellentétben, ha a Fidesz a teljes médiájával elkezd lőni egy ügyet, mint a Városháza eladása, hírt tud belőle csinálni, még akkor is, ha valójában sem korrupció nem történt, sem kár.

Ezért nagyon fontos, hogy mi választók mire figyelünk, és ezért nem hagyhatjuk magunkat becsapni a fideszes trükkök által!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: