Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Újabb furcsa mozgások az Indexnél. A Média1 cikkéből az is kiderült, ki is az aki a Karácsonyt lejárató cikkeket írogatta

Starcz Ákos, az Index vezérigazgatója a Média1-nek megerősítette Várbíró Péter távozásának hírét. Azt mondta, a távozásra közös megegyezéssel kerül sor, de részben a Konyhanyelv című műsorban történtek miatt kerül sor a távozásra.

Az Index a videó miatt több közleményben is elhatárolódott a műsorban történtektől, de a videót nem törölték a YouTube-ról. A történtek után a svéd Electrolux cég, a műsor szponzora szerződést bontott az Index.hu-val és nyilvánosan elhatárolódtak a történtektől, kiállva az emberi jogok mellett.

Az elmúlt napokban derült ki az is, hogy felvették a médiumhoz a Pesti Srácok és a Magyar Nemzet volt újságíróját, Csekő Imrét. Ő volt az, aki a budapesti városháza épületének állítólagos eladásáról kezdett el egyesek által megkérdőjelezett etikussággal írásokat közzétenni: ez egészen odáig vezetett, hogy Karácsony Gergely főpolgármester jelezte, nem olvassa többet az Indexet, valamint a budapesti városvezetés rágalmazás miatt büntetőfeljelentéssel is élt, és sajtópert indított a lap ellen.

Csekő első írásai szó szerint megjelentek az Origón, a Magyar Nemzet online-on és a 888-on is, de emiatt a lapvezetés szerzői jogi lépéseket helyezett kilátásba az említett kormányközeli médiumokkal szemben.

Csekő Imre pár nappal ezelőtt, október 30-án is publikált előző munkahelyén, a Magyar Nemzetben: írása „Novák Katalin: Jóvátételi kérdés a 13. havi nyugdíj visszaépítése” címmel jelent meg és egy interjú volt a családügyi miniszterrel – Csekő a Magyar Nemzetben megjelent írásai ide kattintva, a lap archívumában találhatók. Az újságíró a PestiSrácoknak 2019-ben dolgozott, annak a korszakának az írásai ide kattintva találhatók meg.

Várbíró Péter mellett, Balogh Ákos Gergely, az Index üzletfejlesztési vezetője, egykori főszerkesztő-helyettese is távozik. Ő azt mondta a Média1-nek, hogy lejárt az Indexhez történő tavalyi elbocsátásakor kötött egy éves szerződése, és úgy érezte, teljesültek az abban vállaltak.

A propaganda média nem fogja feltárni, hogy ki is az valójában, aki a Karácsonyt lejárató cikkeket írogatta, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, hogy a Pesti Srácok ex tollnoka kreálta az ügyet.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: