Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Török Zsolt, az MSZP korábbi szóvivője egy nyílt levélben fordult a külföldön dolgozó magyarokhoz, melyben egy fontos kérdést intézett hozzájuk.

 

Kedves Nyugaton élő ismerőseim!
Kéréssel fordulok hozzátok.

A Nemzethy TV-ből és a Nemzethy propagandistáktól tudjuk, hogy nálatok éjjel sötét van, mert nincs áram. Tiszta Ceausescu feeling lehet. Ha tényleg így van, akkor nagyon sajnáljuk. Ha azonban nem, akkor küldjetek már egy pár esti fotót, amin látszik, hogy van közvilágítás és a lakásokban ég a villany, vagy kéken játszik a sok ablaküveg a TV fényétől.

De amíg világos van és még van nálatok áram, addig fotózzatok már le egy két boltban néhány élelmiszert: liszt, kenyér, cukor, tej, margarin, hús, olaj, … amit gondoltok. Én pl a virslit is szeretem, meg a mustárt is, de egy asztali bor is jól mutathat hozzá. A fotón a termék és az ára is jó lenne, ha látszódna.

És ha ezzel megvagytok, akkor megtennétek, hogy esetleg egy „nyugdíjas szelvényt”, vagy „bérszalagot” is mellékeltek. Tudom, nálatok nem kemény forintban érkezik a fizu sem, a nyugdíj meg pláne. Már, ha van és kaptok egyáltalán, nem úgy mint nálunk, az őshazában.

Szóval pár fotót szeretnék kérni
– az éjszakai sötétről/fényről,
– a boltokban kapható vagy hiányzó termékekről és áraikról,
– no meg a helyi jövedelmekről, azok mértékéről. Jöhet ide kommentként, vagy privát is.

Tudom sok munka, pláne, ha sötétben kell csinálni és még nem is tudom meghálálni, csak azzal, hogy publikálom, na meg átváltom a gyenge nyugati pénzekről az erős magyar forintra az összegeket. Előre is köszi!

A propaganda média nem fog beszámolni az MSZP-s politikus akciójáról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy minél több külföldön dolgozó magyarhoz eljusson a felhívás.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: