Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke most a Médiatanács vezetőjének hirtelen távozásáról ír, illetve hogy mekkora összeget markolhatott fel.

A Médiatanács elnöke megtette azt a szívességet a Fidesznek, hogy mandátuma lejárta előtt gyorsan lemondott: így még ez a kormánytöbbség jelölheti és választhatja meg újabb 9 évre egyik hasonlóan kezes káderét.

A sajtó közölte: végkielégítés valamint, mert egy évig nem helyezkedhet el a médiában, fájdalomdíj stb. címén nettő 41 milliót (bruttó 60-at) perkáltak le neki. Természetesen törvényesen, mármint a saját törvényük szerint.

Szerencsére egy percig sem kell szegénynek az állástalanok keserű kenyerét ennie: máris egy másik fontos állami posztot tölt be. Havi kb. 4 millióért, ahogy eddig is.

Ha fellengzős pátosszal akarnék fogalmazni, mondhatnám: szép vérdíj a Klubrádióért. Szeliden és hétköznapian csak a sajnálatomat fejezem ki: milyen kár, hogy nemrég lezárult az internetre szorított Klubrádió gyűjtőhete!

Ha nem így lenne, biztosan felajánlana az életben maradásukhoz egy pár milliót. Nem is tudom, a végkielégítésből vagy a fájdalomdíjból volna stílszerűbb.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: