Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tragédia, hogy a miniszterelnök még mindig struccot játszik, panaszkodni jár a „közszolgálati” rádióba, és összevissza beszél- írja Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke közleményében

Azt írta nemrég az időseknek, hogy „az oltásoknak köszönhetően sikerült megfékeznünk a vírust”. Most azt jelentette be, hogy „nyakig vagyunk a negyedik hullámban”, és „a neheze ezután következik”.

Jó reggelt kívánunk! Hónapok óta mondjuk, hogy lépni kellene, hiszen ma már 11 ezer fölött volt a napi új fertőzöttek száma, több mint 600-an vannak lélegeztetőgépen, és eddig közel 33 ezer honfitársunk lett áldozata a járványnak.

Azt is mondta – épp legutóbb –, hogy a kormánya nem tud meggyőzni több embert arról, hogy beoltassák magukat. Ezért aztán inkább az ellenzék pocskondiázására költenek tízmilliókat, mint az oltás népszerűsítésére vagy az oltás felvételének ösztönzésére.

Azt is említette, hogy „nem fogjuk tudni elkerülni, hogy a végén mindenki beoltassa magát”. Én eddig azt hittem, hogy ezt nem elkerülni akarják…

Azt is mondta, hogy a járvány terjedésével szemben ő és a kormánya tehetetlen! Szerintem nem tehetetlen, hanem tehetségtelen. Vagy egyszerűen gonosz és emberellenes. Nagy különbség! De bármelyik is az igaz, Magyarországnak új kormány kell, hogy új korszakot kezdhessünk.

Sok tragédiát meg lehetett volna előzni, ha Magyarországnak felelős és az embereket szolgáló kormánya lenne. Ha legalább a járvány idején megemelték volna az egészségügy költségvetését, legalább az EU átlagának szintjére.

Ha nem üldöztek volna el orvosokat és ápolókat. Ha figyelembe vették volna időben a szakemberek, orvosok, virológusok véleményét. Ha csináltak volna tisztességes szűrést és kontaktkutatást. A felsorolást hosszan lehetne folytatni, de mindennek az alapja a hiteles, gyors és teljes körű tájékoztatás.

De hiteles tájékoztatás helyett is csak titkolózik a kormány, egyszerűen visszatartják azokat a fontos adatokat, amelyekből kiderülhetne, hogy mekkora a baj! A környékbeli országokban ezt mindenhol tudják, csak nálunk kapcsolja le a villanyt a Fidesz, hogy senki ne lásson semmit, a kötelező oltásról pedig döntsenek a cégvezetők, hogy Orbánnak ne kelljen ezzel bíbelődnie! Ez minden, csak nem felelős kormányzás!

És persze oltani, oltani, oltani kell! Ezt követeljük mi, szocialisták, és ezt követeli a demokrata ellenzék már hónapok óta, de a kormány még a 6 milliós átoltottságot is csak keservesen érte el! Mi ez az impotens tehetetlenség? Nem ezért kérték a teljes felhatalmazást?

Összefoglalva: Orbánék tönkretették az egészségügyet, nem költenek rá elég pénzt, nincs szűrés és nincs hatékony oltáspárti kampány! Helyette van mellébeszélés, információ-eltitkolás és felelősséghárítás!

Orbánék terv és elképzelés nélküli szerencsétlenkedésének árát a magyar emberek fizetik meg. Ennek akarunk véget vetni – közös jövőnkért, Magyarországért!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: