Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ara-Kovács Attila, a DK európai parlamenti képviselője közleményében azt írja, hogy Szijjártóék már nem is titkolják, hogy Putyin elsőszámú pincsikutyái lettek

 

13 évvel ezelőtt Orbán kedvenc luxusjachtozó külügyminisztere, Szijjártó Péter még „Ruszkik, haza” feliratú táblák között beszélt az orosz elnyomásról. 13 évvel később Szijjártó Pétert Vlagyimir Putyin orosz barátságrenddel tünteti ki.

Szijjártó kitüntetése az újabb bizonyítéka, hogy a Fidesz nem más, mint egy elvek nélkül működő, nyugat-európai szövetségesek nélkül maradt állampárt, amely Vlagyimir Putyin keblein keresi a vigasztalást, miközben elárulja a hazát és a magyar embereket.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy az orosz érdekek kiszolgálásának élharcosa, Szijjártó Péter büszkén reklámozza a Putyintól kapott kitüntetését, miközben a magyarok elsöprő többsége utasítja el a Paks 2 beruházását, amely generációkon átívelően szolgáltatná ki Magyarországot Oroszországnak.

A DK meggyőződése, hogy Szijjártó külügyminiszteri bukásának ékes bizonyítéka, hogy Putyintól kap kitüntetést, miközben Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban lassan szóba sem állnak vele.

2022 után az új kormány feladata lesz Magyarországot visszavezetni az európai történelem főutcájára és véget vetni az orosz kiszolgáltatottság időszakának.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: