Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője még november közepén számolt be arról Facebook-oldalán  hogy Brüsszelből Budapestre egy repülőn utazott Müller Cecíliával, amikor kérdezni szeretett volna a tisztifőorvostól, az elfutott. Az esetről most egy paródia készült. 

Az ismert humorista Bach Szilvia parodizálta ki Müller Cecília tisztifőorvos-asszonyt, akitől Ujhelyi hiába próbált szóban  információt kérni egyes közérdekű adatokról, helyette inkább elsietett.

Ujhelyi még november közepén számolt be arról, hogy együtt utazott Müllerrel egy repülőn és  leszálláskor megpróbált néhány kérdést feltenni neki, ám az országos tiszti főorvos Ujhelyi szerint nem túl udvariasan lerázta. Mint Ujhelyi leírta, Müller Cecíliát egy külön kisbusz és három fős kíséret, valamint két rendőr várta a kifutópályán.

„Müller Cecília tiszti főorvos asszony az újságírók elől menekülő fideszes politikusokat megszégyenítő gyorsasággal és tempóval rohant a rá váró külön-autóhoz, hiába kértem – mellette trappolva –, hogy legalább egyetlen percre álljon meg és tisztázzuk, hogy miért nem hajlandó a rendelkezésére álló közérdekű adatokat kiadni” – kommentálta az esett még akkor Ujhelyi.

Egy halálos világjárvány idején a megbízhatóság és a hitelesség az egyik legfontosabb ismérvük a felelős döntéshozóknak.  A Fidesz-kormány és bűnrészesként Müller Cecília is régóta eljátszotta ezt a hitelességet. Szomorú és szégyenletes, hogy nem szolgálatnak, hanem valamiféle uralkodásnak fogják fel feladatukat.

Az pedig, hogy hosszú ideje, törvényellenesen megtagadják a közérdekű adatokat és a tisztességes tájékoztatást a magyar emberektől, több mint bűn. A felelősöket pedig el fogjuk számoltatni ebben az ügyben is. Ne gondolják, hogy meg fogják úszni” – fogalmazott az estről az MSZP politikusa.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: