Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Márki Zay-Péter szerdán Csányi Sándorral, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójával találkozott, írja egy szűkszavú cikkben az RTL Klub.

Értesüléseik szerint az ellenzéki összefogás közös miniszterelnök-jelöltje Király Júliával, a Magyar Nemzeti Bank egykori alelnökével együtt érkezett az OTP székházába.

Úgy tudják, a megbeszélést Csányi Sándor kezdeményezte Márki-Zay Péterrel.

A cikk szerint az egyik leggazdagabb magyar üzletember és az ellenzéki politikus zárt ajtók mögött tárgyalt a pénzügyi szektor működéséről.

Csányi Sándor 2021-ben a Forbes szerint 393,4 milliárd forintos vagyonával ő Magyarország 2. leggazdagabb embere, miután a trónról letaszította Mészáros Lőrinc.  2014. óta a második legbefolyásosabb személye. 2010 óta a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, 2018-tól a FIFA alelnöke. 2019-től az UEFA alelnöke, az UEFA Nemzeti válogatottak versenybizottságának elnöke.

Csányi rendszeres vendége a Foci stadionok VIP szektorának, jó viszonyt ápol Orbán Viktorral is, ellenzéki politikussal a hírek alapján az elmúlt 10 éveben nem tárgyalt, ezért is érdekes ez a mostani találkozó.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: