Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Lendvai Ildikó megvédte az egészségügyért is felelős minisztert, ami után új mondás született: védjen meg téged a Lendvai Ildikó 😉

Olvasom, hogy Kásler miniszter lakását a készenléti rendőrség őrzi, mert a járványkezeléssel kapcsolatban fenyegetéseket kapott. Együttérzek vele, és megengedhetetlennek tartom mások félelemben tartását.

De nemcsak általában ítélem el a fenyegetés módszerét, hanem ezúttal teljesen megalapozatlannak is tartom. Miért gondolja bárki, hogy Káslernek bármi köze volt a járványkezeléshez?

Módja sem volt hibázni benne, hiszen egy percet sem foglalkozott vele. Más sürgető kötelességei voltak. El volt foglalva a magyar őstörténet új alapokra helyezésével, a tízparancsolat orvostudományi hasznosításával, a finnugristák nyelvtudományból való kiűzésével, a szabadkőművesek leleplezésével, óriási Attila-szobor tervezésével.

Árpádházi királyaink csontjaival, emlékezetes prédikációkat nyújtó tanévnyitó beszédekkel, a Kulturkampf győzelemre vitelével, a Magyarságkutató Intézet megalapításával, amely rövid idő alatt múlhatatlan érdemeket szerzett az országot a nehéz időkben is megkacagtató, pozsonyi csatás rajzfilmmel.ű

Hogy is lett volna ideje és energiája ennyi halaszthatatlan teendő mellett a Coviddal törődni? Neki aztán biztosan semmi köze nincs ahhoz, ami történt vagy nem történt. Ott sem volt, a közelébe se járt. Tessék tehát békén hagyni!
Egy ország igazol neki alibit.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: