Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Beperelték Bayer Zsoltot, kirúghatják az olcsón bérelt várbéli lakásából, amit még a leszerepelt fideszes városvezetés alatt szerzett.

Az I. kerület Bayer Zsolt budai várban bérelt önkormányzati lakása szerződésének megszüntetését kérte a bíróságon—mondta a Spirit FM Aktuál című műsorában V. Naszályi Márta

Az I. kerület polgármestere elmondta azt is, hogy az önkormányzat a felperes, és a lakáscsere-szerződést vitatják, így a kerület a szerződés megsemmisítését kérte a bíróságtól Bayer Zsolt alperes esetében.

Az utóbbi években egyébként a Fideszhez közeli emberek sorra döntöttek úgy, hogy önkormányzati lakásba költöznek a budai várban, amelyet igen jutányos áron bérelnek az államtól.

Folyamatban van a per, egy bírósági tárgyalás volt, további tárgyalás lett kitűzve —mondta a várnegyed polgármestere, majd hozzátette: ha az önkormányzat nyer, Bayer Zsoltnak el kell hagynia az ingatlant, utána pedig meghirdetik a lakást pályázaton, hogy egy kerületi család költözzön be.

V. Naszályi Márta annak kapcsán beszélt, hogy a múlt héten életbe lépett a kerületet érintő lakástörvény. A polgármester arról tájékoztatott, hogy az önkormányzatnak fél éves határideje van arra, hogy meghatározzák az árat, ha valaki jelentkezik vásárlásra. Közbeszerzésen választják ki a céget, aki az ingatlanbecslést végzi majd, és azokat is, akik a társasházzá alakítás műszaki dokumentációját elkészítik.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: