Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke Facebookon emlékeztet arra, hogy kereken egy éve volt, amikor is Szájer József, a Fidesz botrányba belebukott képviselője egy ereszcsatornáról menekült.

Egy éve annak, hogy Szájer József egy csoportos meleg sze#partiról menekülve, hátizsákjában drogokkal az ereszcsatornán csúszkált akkor, amikor a járvány miatt kijárási tilalom volt Belgiumban.

A belga rendőrség a helyszínen elkapta, a többit tudjuk. Emlékezzünk erre a napra, mert ez egy fontos mementója Orbán Viktor egész kormányzásának!

1. Szájer József írta azt a Fidesz által áterőszakolt álságos alaptörvényt, amely hangsúlyozza, hogy az anya nő, az apa férfi, a család pedig szent, és amely kirekeszti pont az olyan tagjait a magyar társadalomnak, mint ő.

Szájer a leglátványosabb példája annak, hogy a Fidesz bort iszik és vizet prédikál, közel sem úgy él, mint ahogy azt másoktól elvárja. Nős, gyerekes édesapa, aki közben meleg sze#partikra jár. Mégis, Orbánék aljas módon ellenséget gyártanak a meleg közösségekből, miközben maguk között elnézik a másságot.

2. Orbán Viktor és kormánya folyamatosan a keresztény erkölcsökről és a konzervatív értékekről papol, miközben nem pl. Cseh Katka, hanem Szájer hátizsákjában talált a belga rendőrség drogokat. Nem mi járunk drogos, prostituáltas luxusjachtozásokra, hanem Orbán jóbarátja, a fideszes Borkai Zsolt. Minket inszinuálnak, követnek, lehallgatnak, miközben Deautsch Tamások, Szájer Józsefek, Borkai Zsoltok és más Fidesz alapítók cinikusan szegik meg ebben is saját szabályaikat.

3. Miközben mindenkinek otthon kellett dekkolnia a járvány miatt, Szájer úgy döntött, őt ez nem érdekli, ő bizony elmegy egy 25 fős partira. Értjük, tehát rájuk nem vonatkoznak a szabályok. Persze ez nem új, látjuk ezt ár a milliárdos lopásokból, az egyetemek kisajátításából, nemzeti kincseink elherdálásából.

Egy dolgot fontos leszögezni. Ezzel az egész ereszcsatorna-botránnyal nem az a baj, hogy Szájer meleg. Az kit érdekel, tudtuk már évtizedek óta, senkit nem érdekelt…. egészen addig a meleg gangbang partiig. Mert akkor, amikor nemsokkal azután, hogy kiderült: Szájer a Fidesz összes álságos szabályát és „erkölcsi útmutatását” megszegve él (Orbán tudtával), akkor Orbán a legaljasabb gyűlöletkampányt indította el a meleg közösségek ellen, a leghitványabb hazugságokat terjesztve az óvodások nemátalakító műtéteiről és egyebekről csak azért, hogy elterelje a saját giga lopásairól, hazugságairól, hazaárulásáról a figyelmet.

Arról, hogy épp arra készül, hogy kiléptesse Magyarországot az Unióból.
Még népszavazást is tart majd, hátha a magyar emberek hülyék, és erre a hazugságdömpingre figyelnek, és nem arra, hogy pl. Kövér tegnap napvilágra került beszédében az alkotmányos rend megdöntésére buzdította a titkosszolgálat dolgozóit, és több millió magyar állampolgárról állította, hogy ők jelentik a legnagyobb veszélyt Magyarországra!

Emlékezzünk Szájer József ereszcsatorna-csúszkálására! Emlékezzünk ma, emlékezzünk holnap és emlékezzünk jövő áprilisban, mert ebben a drogos sze#parti-menekülésben minden benne van, amit Orbán Viktor és a Fidesz velünk, magyarokkal 11 éve művel.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: