Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Hollik István az oltatlanok korlátozásról kérdésre elmondta, hogy  minden ott van az asztalon

„A negyedik hullámot, sőt, az ötödik hullámot is úgy tudjuk legyőzni, ha a két oltást követően adunk egy ismétlő oltást” – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Spirit Fm Aktuál műsorában.

Európa több országában egyre komolyabb korlátozásokat vezetnek be, ezzel szemben Orbán Viktor szerint nem a zárás a megoldás – hiszen az csak a lassítja a járványt -, hanem az oltás. Hollik István megerősítette amit a miniszterelnök mondott, sőt, hozzátette, hogy a harmadik oltás a megoldás. „A negyedik hullámot, sőt az ötödik hullámot is úgy tudjuk legyőzni, ha a két oltást követően adunk egy ismétlő oltást” – hangsúlyozta.

Az első oltásra való ösztönzés kapcsán elmondta, hogy az oltási hetet a sikerre való tekintettel a kormány meghosszabbította erre a hétre.

Azt látták, hogy 63 ezer ember felvette az első oltást, ezt jó hírnek tartja. Nagyon reméli azt, hogy ezen a héten még többen felveszik mind az első, mind a harmadik oltást.

A Policy Solutions friss kutatásából az derült ki, hogy magyar jelentős része elutasítja a kötelező oltást. „Minden ott van az asztalon, ahogy a miniszterelnök mondta, és amit a járványügyi helyzet kíván, és járványügyi szakemberek javasolnak” – mondta annak kapcsán, hogy tervezik-e az oltatlanok korlátozását.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: