Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A héten elkezdődött az ellenzéki népszavazásra az aláírásgyűjtés. Az ellenzéki jelöltek hatalmas sorokról és érdeklődésről számolnak be.

Karácsony Gergely szerdán vette át azokat a népszavazáshoz szükséges ajánlóíveket a Nemzeti Választási Irodától, melyeken az ellenzék elkezdhette a gyűjteni az aláírásokat a Kínai egyetem visszavonásáról és az álláskeresési járadék meghosszabbításáról szóló népszavazáshoz.

Az ellenzéki politikusok sorban arról számolnak be, hogy jól halad a gyűjtés. Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke arról írt Facebookon, hogy Óbudán ma 3 helyen gyűjtük az aláírásokat a népszavazáshoz: Vörösvári úti piac, Óbudai piac és Békáson a Heltai téren. A mellékelt képen jól látszik sorokban állnak az emberek.

A budaörsi MSZP is arról számolt be, hogy hatalmas a érdeklődés. A pártszervezet Facebookján bejelentette, hogy mivel annyian jönnek aláírni jövő héten tovább fogják nyitva tartani az irodájukat.

Az MSZP központi facebook oldala azt írja, hogy Hiller István a pesterzsébeti piacon kezdte a napot, emellett Szekszárdon, Harangozó Tamás választókerületében is sorban állnak az emberek, hogy támogassák az ellenzék népszavazási kezdeményezését.

Vajda Zoltán, aki az ellenzék XVI. kerületi jelöltje is sorokról ír: nagyon sokan jönnek aláírni! Éppen most jegyezte meg valaki, hogy inkább vár 10 percet, mint újabb 4 évet! Nagyon egyetértek!

Jámbor András, aki Ferencvárosban és Józsefvárosban az ellenzék közös jelöltje, és nem mellesleg a népszavazás egyik kezdeményezője, azt írja, hogy elképesztően sokan írtatok ma alá! A Blahán átlagosan percenként jött egy aláírás, ami brutálisan sok!

Eddig minden nap 20 százalékkal többen írnak alá a mi pultjainknál, mint előző nap!
De még mindig sok aláírásra van szükség. Szóljatok a barátoknak, családtagoknak, ismerősöknek, hogy április 3-án szavazhassunk a jövőnkről, egy gondoskodó, igazságos Magyarországról!

Ha Ön is aláírná az ellenzéki népszavazást, ide kattintva megnézheti az összes helyszínt, ahol alá tud írni.

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéki népszavazási kezdeményezés sikeréről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy minél több emberhez eljusson ennek a híre.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: