Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megdöbbentő fényképeket posztolt a Fidesz egyik képviselője. Balla Mihály által a Facebookon közzétett fényképeken az látszik, hogy raklapszámra osztják a Fidesz emblémájával és Balla arcképével ellátott vödrös nápolyikat, a posztból kiderül többek között roma családoknak.

ÚTRAKÉSZ A NYUGAT-NÓGRÁDI ROMA VÁLLALKOZÓK KARÁCSONYI AJÁNDÉKA – így büszkélkedett el Facebook-oldalán Balla Mihály, Nógrád megye nyugati felének fideszes országgyűlési képviselője, akit az akció fővédnökének is megválasztottak az említett vállalkozók.

A Hvg vette észre, hogy a jeles alkalomból Balla egy olyan képet osztott meg, amin tekintélyes mennyiségű nápolyi előtt pózol. A térségi roma vállalkozókkal közösen többek mellett ezeket is a helyi roma családokhoz juttatják el.

A fotókat jobban megnézve látható, hogy a vödröket a képviselő arca és a Fidesz logója díszíti.

A Hvg kiszúrta, hogy a poszt Hadházy Ákos független képviselő figyelmét sem kerülte el. Ő azt írta saját oldalán, „…az adományt nem is ő adja, hanem »roma vállalkozók«. Őt csak az akció fővédnökének választották és – biztos, ami biztos – ezt és a Fidesz logót a dobozokon jelölték is. Nincs más szó erre, mint hogy undorító.”

Hadházy írásában arra utal, hogy a EU-s forrásokhoz a vállalkozók csak a polgármester kegyén keresztül juthatnak, így most az ott felhajtott nyereségből kampányolhatnak a polgármesternek. A legszegényebbek pedig tapsoljanak, hogy krumpli mellett nápolyi is jár– írja a képviselő.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy felmerül a kérdés, hogy a „roma vállalkozók adománya” ilyen Fidesz logókkal nem minősül-e tiltott pártfinanszírozásnak.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: