Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Márki-Zay Pétert támogatná a választási kampányban Nagy Ervin. A színészt nem érdekli, hogy milyen „köveket fognak rá dobni”, szerinte olyan embereknek kell jönniük az ország élére, akik az elmúlt 20 évben nem sározódtak be.

Az RTL Klubon futó A Tanár című sorozatból ismert színész az ATV Egyenes Beszéd című műsorában mondta el, hogy nagy valószínűséggel beáll az ellenzék közös jelöltje, Márki-Zay Péter mögé. Szerinte egy művésznek be kell vetnie a médiasúlyát, ha azt gondolja, hogy tarthatatlan a helyzet.

„Hogy milyen köveket fognak rám dobni ezért, nem nagyon érdekel, mert szétfeszít, hogy mindennap valami olyan méltatlanságba akadok bele, ami engem irritál állampolgárilag” – fogalmazott a színész.

Nagy Ervin csalódottnak érzi magát a magyar demokrácia állapota miatt, azt mondta: nem szeretné, ha egy olyan országban nőnének fel a gyerekei, ahol a politika bárkin átléphet.

Szerinte olyan embereknek kell jönnie az ország élére, akik az elmúlt 20 évben nem sározódtak be. Arról is beszélt, hogy közéleti megnyilvánulásainak számos negatív következménye van a mai napig: rendszeresen esik el munkáktól miatta, de ez nem tántorítja el, szerinte ugyanis már nincs hova hátra lépni.

„Biztos be lehetne fülemet-farkamat húzni, csak az igazságérzetem, művészi szerepvállalásom ebben az országban arra predesztinál, hogy én ezt szóvá tegyem” – mondta, majd hozzátette: „tolni fogom valakinek a szekerét, biztos vagyok benne, én hallatni fogom a hangomat, hogy kivel értek egyet.”

A színész egyébként az ünnepek egy részét Szlovákiában tölti felesége, Borbély Alexandra családjánál, majd itthon, kislányával is ünnepel. Önkéntes munkáit is folytatja, mert úgy látja: nagy bajban vannak itthon bizonyos leszakadó régiók. Különösen elkötelezett a roma felzárkóztatás mellett.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: