Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Korrupt képviselők tartják fen Orbán kétharmadát – Boldog, Simonka és Völner mondjon le a mandátumáról- írja az MSZP közleményében.

Orbán Viktor annyira remeg a hatalomért, hogy az sem zavarja, ha bűnözőknek kell biztosítaniuk számára a kétharmadot, így nem meglepő, hogy az Orbán-kormány miatt Magyarország – Románia és Bulgária mellett – immár a legkorruptabb állam az Európai Unióban- írja az MSZP a közleményében.

A baloldali párt leszögezi, hogy a fideszes képviselők felváltva járnak a bíróságra és a Parlamentbe, de ez mégsem zavarja az Országgyűlés tekintélyének védelmét mindig szem előtt tartó, a legfőbb erkölcscsősz szerepét betöltő Kövér Lászlót sem. Az MSZP emlékeztetett:

Simonka György már a vádlottak padján ül legalább 1,4 milliárdos bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás és vesztegetés gyanúja miatt, de még így is elérte, hogy párttársai úgy módosítsák a jogszabályokat, hogy ő maga megúszhassa 410 millió forintnyi szabálytalanul felhasznált támogatás visszafizetését.

Szintén a kétharmadot biztosítja Boldog István, akit hivatali vesztegetés elfogadása és uniós pályázatok befolyásolásával vádolnak, sőt, képmutató módon még ezek után is tájékoztatókat tart a TOP-os pályázatokról.

Hozzájuk csatlakozott Orbán Viktor „régi harcostársa”, Völner Pál, akivel – minden valószínűség szerint – nem a korrupció ellen küzdöttek közösen, mivel a bukott államtitkár vélhetően minisztériumokat átívelő korrupciós hálózatot tartott fenn.

Simonka, Boldog és Völner azonban Orbán Viktor kegyelméből, a Parlament és az egész ország szégyenére, még mindig a Fidesz országgyűlési képviselői lehetnek- írja az MSZP

Ezek az ügyek mutatják be a Fidesz valódi politikájának lényegét, amely csak a hatalomról és a pénzek ellopásáról szól. Az MSZP azonban elkötelezett amellett, hogy 2022-ben a Fidesz korrupt, egy szűk elit érdekeit szolgáló rendszere helyett egy demokratikus, szociális és igazságos Magyarországot hozzon létre.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: