Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogy beköszöntött az új év az ellenzék nem tétlenkedik folytatja az aláírások gyűjtését az ellenzéki népszavazáshoz. A szükséges szignók egyharmada gyűlt össze eddig.

Még 2021 utolsó napján az ATV Híradónak az ellenzéki kommunikációs stábból megerősítették, hogy 65 ezer aláírás gyűlt össze eddig az ellenzék Fudan-ügyi és álláskeresési járadékról szóló népszavazási kezdeményezéséhez.

Még Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere jentette be, az alábbi két kérdéses népszavazás:

Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés helyezze hatályon kívül a Fudan Hungary Egyetemért Alapítványról, a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány részére történő vagyonjuttatásról szóló 2021. évi LXXXI. törvényt?
Egyetért-e Ön azzal, hogy az álláskeresési járadék folyósításának leghosszabb időtartama 270 nap legyen?

Az aláírás gyűjtést a népszavazásra hosszas jogi csűrés-csavarás után az ellenzék csak december 16-án kezdhette meg. Eddig  a szükséges aláírásszámnak közel az egyharmada gyűlt össze, ugyanis ahhoz, hogy népszavazás legyen a kérdésekről több, mint 200 ezer szignót szükséges összegyűjtenie az ellenzéknek.

Éppen ezért nem is tétlenkednek az ellenzék pártjai. Már ma újraindították az ellenzéki aláírásgyűjtést, de nagyobb intenzitással január 3-ától lehet az ellenzik pultokkal találkozni az utcán.. Ha Ön még nem írta alá a kezdeményezést, akkor kattintson ide, és nézze meg hogy hol és mikor tud a lakhelyén aláríni.

A propaganda média igyekszik elhallgatni az ellenzéki népszavazást, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy minél több ember lássa, hogy hol lehet aláírni a kezdeményezést.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: