Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vágó Gábor, az LMP egykori képviselője egy terjedelemes Facebook posztot írt, amiben megmutatja, hogyan lehet eltüntetni Facebookon a mindent elárasztó Fidesz-propagandát

Évek óta küzdök az ellen, hogy egy médiabuborékban éljek. Mert szerintem ez társadalmunk kettészakadásának egyik fő indoka, hogy nincsenek közös tényeinek, és már a fogalomkészletünk is eltávolodott egymástól. Mégis az ünnepek alatt annyi vizuális és audio szennyezést kaptam az arcomba, hogy a Megafon agymosoda termékeinek hirdetését ma elrejtettem örökre a falamról- írja Vágó Gábor bejegyzésében

Bár alig van olyan megszólalásuk, amellyel egyet értenék, és abból is kevés van, amivel vitatkozni érdemes, mégis sok a jelenlegi rendszer fizetési listáján lévő, embert követek a közösségi médiában. Mert fontosnak tartom, hogy tudjam, mit gondolnak a világról, vagy gondolat híján milyen hazugsággal etetik a népet.

Vágó Gábor útmutató, hogy lehet eltüntetni Facebookról a Fidesz-propagandát. Mi a második, tehát a hirdető elrejtését javasoljuk.

Komolyan érdekelt a médiabuborék elleni küzdelem, és ezért kattintottam a tovább gombra, vagy a képre pl. Dj Jeszy vagy Dömötör Csaba posztjainál, hogy ne csak az enyémmel megegyező véleményt lássak., mert az bezár naegy gondolatii kalitkába.

Viszont az a szint, amire lement a Megafon produkció, már az audiovizuális és gondolati környezetszennyezés szintje. Az is egy bicskanyitogató dolog, hogy eltapsoltak 500 millió forntnyi közpénzt pár hónap alatt hirdetésre.

Loptak már nagyobbat is. a NER-ben Ám nem vagyok tovább hajlandó kitenni magam közösségi média görgetés közben annak, hogy Trombitás és társai azt visítsák, hogy Márki-Zay Péter, majd folytassák egy ordas kamuval.

Sajnálom, hogy egyszemélyes szellemi Rambo küzdelmemet feladom az új évben, de Megafon mentális pusztításától jobb megvédeni magam, mert így legalább ihatok rendesen kávét vérnyomás növelőnek, nem kell rikácsoló hazugságáradat.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: