Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Közel 100 ezer aláírás gyűlt már össze a jövővédő népszavazásért- ezt Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere jelentette be Facebook oldalán

A bejelentéshez Karácsony hozzátette, hogy demokrácia lényege egyszerű: a nép uralkodik, és nem a népen uralkodnak. Az ellenzék legfontosabb feladata, hogy feje tetejéről a talpára állítsa a politikát, leváltsa a szolgálat helyett csak uralkodni képes kormányt és visszaadja az embereknek a lehetőséget, hogy szabadon döntsenek a sorsuk felett.

Erről szólt az előválasztás, ahol az emberek döntöttek arról, hogy kik legyenek a változást képviselő jelöltek és erről szól a népszavazási kezdeményezés is, hogy végre a valóban fontos kérdésekben érvényesüljön az emberek akarata.

És ez vezet el minket a kormányváltáshoz, és Márki-Zay Péter vezetésével egy olyan új kormány megalakulásához, amelyik nem uralkodni, hanem szolgálni akar. Nézd meg te is, hol tudsz aláírni: https://menjunktovabb.hu/

Még Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere jentette be, az alábbi két kérdéses népszavazás:

Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés helyezze hatályon kívül a Fudan Hungary Egyetemért Alapítványról, a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány részére történő vagyonjuttatásról szóló 2021. évi LXXXI. törvényt?
Egyetért-e Ön azzal, hogy az álláskeresési járadék folyósításának leghosszabb időtartama 270 nap legyen?

Az aláírás gyűjtést a népszavazásra hosszas jogi csűrés-csavarás után az ellenzék csak december 16-án kezdhette meg. Eddig  a szükséges aláírásszámnak közel a fele gyűlt össze, ugyanis ahhoz, hogy népszavazás legyen a kérdésekről több, mint 200 ezer szignót szükséges összegyűjtenie az ellenzéknek.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: