Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Több ellenzéki képviselő-jelölt is arról számolt be Facebookon, hogy nagyon megugrott az aláírók szám az ellenzéki népszavazáshoz. Tordai Bence, a II. kerület ellenzéki jelöltje arról ír, hogy hosszas sorban állás alakult ki pultjuknál.

Elkezdődött az ellenzéki népszavazáshoz szükséges aláírások gyűjtésének utolsó nagy rohama, legalább is erre lehet következtetni azokból a fényképes beszámolókból amit az ellenzéki pártok képviselői hoznak nyilvánosságra Facebookon.

Megugrott az érdeklődés a népszavazás iránt; egyre többen tudják, hogy: Előválasztás- Népszavazás- Kormányváltás- írja a Facebookon Tordai Bence

Jámbor András, Józsefváros-Ferencváros jelöltje is azt írja, hogy hiába a hideg idő, sorba jönnek az aláírók a Teleki téren. Külön köszönet országszerte azoknak az aktivistáknak akik kint állnak ma is a fagyban!

Az ATV azt írja, hogy a  Momentum becslése szerint eddig 120 ezer aláírás gyűlhetett össze az ellenzéki pártok népszavazási kampányában. A párt azt mondta, hogy kiemelt céljuk, hogy mind a kínai egyetemről, mind pedig az álláskeresési támogatás idejének meghosszabbításáról a kormányéval egy időben tarthassák a népszavazást.

 

Horváth Jácint, az ellenzék nagykanizsai jelöltje is arról számoltba, hogy milyen sokan támogatják vidéken is a diákvárost és ellenzik a kínai egyetem létesítését.

„Meglepően sokan, vidéken is, hiszen érzik azt, hogy például a Diákváros ügye az ő ügyük is, az ő gyermekeik, unokáik ügye is, akik aláírnak, tehát tulajdonképpen azért fontos ez, hogy a vidéki gyermekek is Budapesten kollégiumi helyekhez jussanak a későbbiekben” – fogalmazott Horváth Jácint.

A az aláíráspontokat közlő ellenzéki tájékoztató oldal  szerint hétfőn több mint félszáz helyszínen folytatódik az ellenzéki aláírásgyűjtés. Ha Ön még nem írt alá az ellenzéknek, itt megnézheti, hogy mikor és hol tudja ezt megtenni.

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéki aláírásgyűjtésről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy minél több emberhez eljusson a kezdeményezés híre.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: