Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem vicc, Fideszék azzal támadták be Jámbor Andrást az ellenzék közös jelöltjét Józsefvárosban és Ferencvárosban, hogy gyermekkorában milyen játékkal játszott. Ám a dolog nagyon félrement. A Fidesz egy generáció előtt csinált totális hülyét magából. 

Nagyon kapálódzik a Fidesz, hogy fogást találjon az ellenzéki jelöltek között, azonban most egy roppant vicces próbálkozásba botlottunk. Fideszék azzal támadták be Jámbor Andrást az ellenzék közös jelöltjét Józsefvárosban és Ferencvárosban, hogy gyermekkorában milyen játékkal játszott.

A Mandiner nevű Fidesz-közeli blogon jelent meg Jámborról egy lejárató írás, melyben varázslómesternek, bűbáj és okkultizmus használónak mutatja be. Igen ez ma a Fidesz színvonala. Én is röhögök miközben leírom. De az egésznek még nincs vége. Most figyelj!

A komoly lejáratás abból indult, hogy Jámbor András gyermekkorában játszott egy társasjátékkal, aminek a neve az hogy Hatalom Kártyái Kártyajáték. Igazából semmi extra ez egy gyűjtögetős, szép színes lapokból álló kártyakiadvány, amivel egy szabály alapján játszani is lehet. A világa olyan, mint a Gyűrűk uráé, csak ezt éppen magyar szerzők alkották.

Nyilván a nem fideszes aljaskodóknak nem kell elmagyaráznom, hogy kis tucat és millió fantasy játék van ma már a piacon, legyen az számítógépes, online vagy épp valamilyen társasjáték formában. A Hatalom Kártyái Kártyajáték amúgy egy siker sztori, gyakorlatilag az egyetlen olyan fantasy típusú játék, amit magyarok fejlesztettek és más országban is sikeres lett, tehát egy hungaricum a maga nemében. Így joggal lehetünk rá büszkék.

Azonban ez a lejáratás igencsak mellément, ugyanis egy generáció előtt tette ezzel magát röhejessé a Fidesz, hogy egy fantasy játékból kiindulva okkultizmussal próbál meg lejáratni egy politikust.

Jó az egész nem csoda, hiszen a kutatásokból látszik, hogy a Fidesz szinte teljesen elvesztette a fiatalabb támogatóit, a középkorúak között is komoly már a lemaradása. Így vélhetően nem volt a kampánycsapatban senki sem, aki ismerte volna a fanaatsy játékokat, Gyűrűk urát meg ugye nem olvasnak, mert azt Göncz Árpád fordította…

Amúgy Jámbor András is reagált az igen csak furcsa politikai támadásra:

Bevallom, sok lejárató anyagra számítottam, de azt nem láttam jönni, hogy okkultizmussal, bűbájokkal és varázslással vádol meg majd egy fideszes blog. Pedig ma reggel ez jött velem szembe. Gyerekkoromban a HKK volt a hobbim, ami egy kártyajáték. Ezt szedte most elő a Fidesz, és írt le egyik szerzőjük ilyen zseniális mondatokat:

„ (…) ti mindent csak kivarázsoltatok innen és belőlünk. Bűbájjal. Manipulálassal. Áldozatokkal. A gyengék kiégetésével. Tudod, A vörös testvér leheletének segítségével.”

Tehát ha jól értem a Fidesz szerzője azt képzeli, hogy ha szerepjátékos kártyát játszottam gyerekkoromban, akkor most majd bűbájokkal, véráldozatokkal és okkultizmussal kívánok kampányolni.

Én erre nehezen tudok mást mondani, mint hogy így tovább, bár a röhögéstől elfüstölt az agyam, de nekem bejön ez az irány, alig várom mi lesz a következő lépés. Szeretném azt is hozzátenni, hogy egy másik internetes játékban, amit gyerekkoromban játszottam, eMagyarország elnöke voltam, több mint 8000-en szavaztak meg! Úgyhogy hajrá, lehet még szórakoztató pillanatokat szerezni a kampány során!- írj Jámbor


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: