Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Újabb hangfelvételen beszél Sztojka Attila kormánybiztos arról, hogy aki a család tagja, azt családon belül kezelik, „de kívül ezt senki nem érezheti”.  Népszavához eljutott másik hangfelvételen arról is beszél, hogy „mivel a BM-ben vagyok, mindenkiről tudunk mindent”. A legapróbb részletekig.

Még a múlt héten került a Népszava birtokába egy hangfelvétel, ennek tanúsága szerint Sztojka Attila romaügyi kormánybiztos, a Belügyminisztériumhoz tartozó Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság főigazgatója egy december végén tartott találkozón szerződéseket kínált az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) azon képviselőinek, akik a kormánypárti Lungo Drom szövetségéhez tartoznak. A kormánybiztos közölte, hogy BM-esként „mindenkiről tudok sok mindent. Azt is tudom, hogy mikor beszélt kivel, meg hogyan.”

Azonban a Népszava kapott egy újabb hangfelvétel, amely egy másik, hasonló körben rendezett találkozón készült: Sztojka Attila és a Lungo Drom frakciószövetség ORÖ-s tagjainak részvételével. Úgy tudjuk, hogy ezt a megbeszélést is decemberben tartották, de néhány héttel korábban.

Ebből a beszédből már igazi hamisíthatatlan szicíliai maffia hangulat árad. Sztojka Attila megfogalmazása szerint „van egy mondás a BM-en belül, sőt a kormányzaton belül is: aki a család tagja, azt családon belül kezeljük, de kívül ezt senki nem érezheti. Az, hogy megnevelünk valakit, az azt jelenti, hogy azért tesszük, mert számítunk rá és szeretjük. Amíg a család tagja. Ha nem a család tagja, nem tudunk kezeskedni felőle.”

„Azt azért nem kell ecsetelnem, hogy mivel a BM-ben vagyok, mindenkiről tudunk mindent. Amit még nem is gondolnátok: ki, mikor, mennyit, hogyan, mire. Mindent. Hozhattam volna ide nektek egy térképet, és megmutathattam volna, és a ti neveitek is rajta lettek volna. Mindenkiről mindent tudunk, a legapróbb részletekig” – mondta a fideszes kormánybiztos

Sztojka Attila szerint „van egy előnyötök: a Fideszen belül én képvisellek benneteket, ha ti partnerek vagytok”. Fontos szempont az egzisztencia biztosítása és a család megélhetése, „ezért amilyen lehetőségek lesznek, azok elsősorban hozzátok fognak jönni”.

Ingyenpénz azonban nincs, mert a kormánybiztos értelmezésében ez bűncselekményt, veszélyt, kiszolgáltatottságot jelent. „Ti nem azért fogtok pénzt kapni, mert nem kell érte semmit tenni. Ti azért fogtok pénzt kapni, mert eddig is pénz nélkül csináltatok dolgokat. Most pedig meg lesztek fizetve érte” – fejtegette.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: