Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Besült a Fidesz-propaganda: aljaskodni próbáltak Karácsonnyal, de saját magukból csináltak hülyét.

Péntek reggel a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtéren Márki-Zay Péterrel tartott sajtótájékoztatót több ellenzéki politikus a népszavazási kezdeményezésükről. Ott volt Karácsony Gergely is, akinek az érkezését lefotózta a Megafon propagandistája-influenszere.

Bohár Dániel később Facebook-oldalán osztotta meg a képeket, és bejegyzésében azt állítja, a főpolgármester szolgálati autója tilosban parkolt. Ezt azóta több kormányközeli sajtóorgánum, például a Magyar Nemzet és az Origo is átvette.

„A fotókon a főpolgármestert szállító autó a KRESZ szabályait betartva, szabályosan állt meg a be- és kiszállás idejére” – válaszolta a Telex megkeresésére Karácsony Gergely sajtófőnöke, és a KRESZ vonatkozó részeit ajánlotta figyelmünkbe.

A fotón az látszik, hogy a „Várakozni Tilos” tábla alatt több kiegészítőtábla is van, az alsó kettő meghatározza azt az időszakot és távolságot, amelyen a tilalom fennáll. Ez alapján valóban nem állhatott volna ott péntek reggel a főpolgármester autója, csakhogy van felettük még egy kiegészítőtábla, ami a KRESZ szerint arra utal, hogy a várakozás kijelölt rakodóhely szabadon hagyása érdekében tilos.

„Ilyen helyen az áruszállító jármű a folyamatos fel- és lerakodáshoz szükséges ideig maradhat; más jármű – akár 5 percnél hosszabb ideig is – akkor tartózkodhat, ha a vezető a járműnél marad és áruszállító jármű érkezésekor annak a rakodóhelyre való beállását haladéktalanul lehetővé teszi”– áll a jogszabályban. Azaz ha a sofőr bent maradt az autóban, nem történt szabálytalanság.

Magyarul az történt, hogy aljaskodni próbáltak Fideszék, csakhogy magukból csináltak hülyét ugyanis kiderült, hogy nem ismerik a KRESZT…


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: