Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap Márki-Zay Péter Budapest több pontján is feltűnt, hogy utcafórumokat tartson, a műfaj általában annyi: kiáll a szónok és az arra járó emberekhez beszél. Ám Budapesten az ellenzéki korteskedés másképp alakult: hatalmas, százas nagyságrendű hallgatóság gyűlt össze egy-egy helyszínen.

Lukácsi Katalin beszámolója szerint Márki-Zay Péter BKV-val utazott a budapesti kampánykörút állomásaira, ahol százas nagyságrendben várták az emberek az ellenzéki miniszterelnök jelöltet.

Kunhalmi Ágnes beszámolójából kiderül, hogy Márki-Zay a Móricz Zsigmond körtéren kezdte a budapesti körutat. Itt Karácsony Gergellyel és Kunhalmi Ágnessel korteskedett  Orosz Anna,  az újbudai választókörzet jelöltje mellet.

Itt Márki-Zay Péter többek között arról beszélt, hogy egységben szeretnénk egy olyan Magyarországot, amely nem keletre megy, hanem nyugatra, ahol megfelelő gazdaságpolitikával biztosítják, hogy ne szabaduljon el az infláció.” Változás kell az országban, amely a legkorruptabbak között van, és ahol a járvány alatt az egyik legmagasabb volt a halálozási arány

„Orbán Viktor mikor jött kampányolni a Blahára?” Ezt kiáltotta be ma egy nő az utcafórumon, ahol Jámbor András mellett kampányolt Márki-Zay Péter. Az eseményen itt is nagyon sokan voltak, gyakorlatilag megtelt a Blaha aluljáró.

A minisztereelnök-jelölt kifejtette hogy miért fontos a Diákváros ügye, és miért kell meghosszabbítani az álláskeresési járadékot. Márki-Zay arról is beszélt, hogy fontos lenne a miniszterelnök-jelölti vita, ahol kiderülhetne, hogy egy polgárivá felemelkedő országot szeretnénk, vagy egy olyat, ami lecsúszik az ereszen. Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt kijelentette, hogy a Fidesz 12 éves kormányzás csődjének a beismerése a hatósági áras csirkefarhát.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: