Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az persze nem túl meglepő, hogy Orbán Viktor fél kiállni egy élőben közvetített vitára Márki-Zay Péterrel. De azzal, hogy az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szópárbaj kihívósát egy lóti-futin keresztül utasítja vissza Orbán, kiérdemelte  Európa leggyávább miniszterelnöke címet.

Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje televíziós vitára hívta ki Orbán Viktort. A Facebook oldalán azt írta:

„Orbán Viktor nem kerülheti el a szembesítést korrupt és igazságtalan kormányzásának legsúlyosabb károkozásával; megélhetési válság lejtőjére lökte Magyarországot. Ennek a szembesítésnek már a miniszterelnöki-jelölti vitán el kell kezdődnie, én készen állok! Ha Orbán valóban hisz saját hazug sikerpropagandájának, hát itt a lehetőség, ne legyen gyáva! Adjon magyarázatot az elszabadult árakra, a csúcson lévő inflációra, a csúcson lévő államadósságra, a csúcson lévő, tragikus halálozási számokra, az egészségügy, az oktatás állapotára – erre az egész farhát-kormányzásra!

Álljon ki és adjon magyarázatot arra, miért költötte el a gazdaságvédelemre szánt 4000 milliárd forint háromnegyedét az emberek támogatása helyett saját családtagjai, üzletfelei, oligarchái gazdagítására. Én szembesítem a felelősségével a vitán, a változást akaró többség szembesíti a felelősségével 76 nap múlva, április 3-án. Mert utána, amikor Orbán megy, a változás jön és az egységes ellenzék kihúzza Magyarországot a megélhetési válság gödréből. Csak felfelé!”

 

Erre válaszolt – nyilván Orbán megbízásából – Hollik István, a Fidesz kommunikációs vezetője a Facebookon. Szerinte nincs értelme a vitának:

„Reakció Márki-Zay Péter tegnapi felhívására: Mindenki tudja, hogy a baloldalon Gyurcsány Ferenc a főnök. Beosztottal pedig nincs értelme vitatkozni.”

Azt már mi tesszük hozzá, hogy Orbán bizonyára Gyurcsánnyal sem állna ki egy vitára, hiszen legutóbb 2006-ban állt ki vitázni, és akkor Gyurcsány Ferenc simán legyőzte őt az RTL Klubon. Orbán az akkori vereség miatt soha többé nem mert nyilvános vitát vállalni.

De azzal, hogy az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szópárbaj kihívósát egy lóti-futin keresztül utasítja vissza Orbán, kiérdemelte  Európa leggyávább miniszterelnöke címet.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: