Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bayer Zsolt ismét pinceszint alá ment, a közéleti kútmérgező szerint Márki-Zay és Jakab nárcisztikus, Kohlhaas-szindrómás seggfejek. Újfent heves ellenzékgyalázásban törtek ki a vasárnap esti Sajtóklub résztvevői.

A hivatásos mocskolódók keménymagja azokat az ellenzéki reakciókat tárgyalta ki az adásban, amelyek a miniszterelnök által bejelentett hatósági árstopra születtek.  „Én nemigen fordítanék túl sok energiát a Márki-Zay-féle idióták hülye szavaira, mert teljesen fölösleges” – adta meg a műsor alaphangját a Demokrata főszerkesztője. Bencsik András ezt követően hosszasan dicsérte a kormány gazdaságvédelmi intézkedéseit.

„Nem mondom, hogy jól esik ezekkel a tényleg ilyen nárcisztikus, Kohlhaas-szindrómás* seggfejekkel foglalkozni, mint a Jakab vagy a Márki-Zay, de muszáj” – vetette közbe nem sokkal később Bayer Zsolt, miután mindenki alaposan kidühöngte magát az ellenzék megnyilvánulásain.

A műsor vége felé ugyancsak kapott egy nagy adaggal az ellenzéki miniszterelnök-jelölt.  „Márki-Zay… minden nap meg tudjuk nézni, hogy az elmúlt hónapokban Márki-Zay a szokásos kis, lassan már legendássá váló könyvespolca előtt miket pofázott. Elmondja a saját hangjával, saját tepsi pofájával, hogy az mán’ pedig ingyenes egészségügy nincs, tök jó piaci alapon fizetős…majd akkor a fűszoknyás lányok hozzák a mojitót…nem lett volna szabad a vizitdíj, meg a kórházi napidíjellenes népszavazást kiírni… ezt megnézi az ország, mert ő mondja.

Akkor valószínűleg szólnak neki, hogy »Te Peti, ez szar« és akkor kiáll másnap és rezzenéstelen arccal elmondja, hogy az Orbán készül fizetőssé tenni az egészségügyet. És ülsz és nem hiszed el. Pedig kénytelen vagy, mert ezek ezek” – fejezte be kirohanását Bayer Zsolt. Lezárásként hozzátette,   „hú, édes Istenem…hagyjuk is, mert elkezdett b-vel kezdődő szavak föltolulni az ajkamra”.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: