Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szabó Tímea jogerősen is pert nyert a Magyar Nemzet szerzője és főszerkesztője ellen

Pereltem, megnyertem. A Fővárosi Törvényszék jogerősen is bűnösnek mondta ki Szikszai Péter kormánypárti médiacsatlóst és Toót-Holló Tamást, a Magyar Nemzet főszerkesztőjét becsületsértés vádjában. Büntetésük egy év próbára bocsátás – számolt be Szabó Tímea közösségi oldalán.

Törvényszék megerősítette a Pesti Központi Kerületi Bíróság első fokú ítéletét, miszerint a „Zummer Fülöp” álnéven írt cikknek semmi köze nem volt a képviselői munkámhoz, a cikket a bíróság olyan szinten öncélúan gyalázkodónak ítélte, ami a becsület csorbítására messzemenően alkalmas. – írja bejegyzésében.

Szabó Tímea szerint a cikk kizárólag arra szolgált, hogy őt „egy kiirtandó állati faj szintjére alacsonyítsa”.

Az ítéleten nem csodálkozunk. A Magyar Nemzet, Origo, Pesti Srácok, HírTV és a fideszes orbáni hazugsággyár többi tagja évek óta sorra veszítik el a sajtópereket. Az viszont vérlázító, hogy a hazugságaikkal és mocskolódásaikkal sorra foglalják le a bíróságok munkáját. – fogalmazta meg véleményét.

Szikszai és Toót-Holló bűnösök. Fontos ítélet és üzenet ez a 30-as évek gyűlölködéseit idéző kormánypártoknak és az őket kiszolgáló lakájmédiának két hónappal a választás előtt.

A Magyar Nemzetben megjelent cikk, amely engem egy kullancshoz és egy kiírtandó fajhoz hasonlított a bíróság szerint is olyan időket idéz, amiket az emberiség egyszer már átélt, és ami a 20. század és talán az egész történelem legsötétebb korszaka volt. Aki ilyet leír, jóváhagy, anyagilag támogat, az bűnös. Azt is hozzátette, hogy Szikszai és Toót-Holló „azzal érveltek a tárgyaláson, hogy az írás egy szatíra”.

A wikiszótár szerint a szatíra egy „szórakoztató”, „vidám hangvételű” műfaj. A Magyar Nemzet és társai szerint tehát ha valakit baktériumhoz vagy kullancshoz hasonlítanak, ahogy ezt a nácik anno tették a zsidókkal, az egy „vidám hangvételű” írás.- emelte ki.

A kormánypárti „sajtó” szerint nyilván Goebbels is egy rendkívül „szórakoztató”, „vidám hangvételű” ember volt- tette hozzá.

Azt is megfogalmazta, hogy egy közszereplőnek sok mindent el kell viselnie és ő ezt politikuskent pontosan tudja.

Nem véletlen, hogy a Magyar Nemzet és Szikszai cikke volt 11 év képviselői munka után az első alkalom, amikor én az engem ért „vélemény” miatt bárkivel szemben büntető- és polgári peres eljárást kezdeményeztem. – írja, majd arról is beszámol, hogy azóta több pert is indított a róla folyó folyamatos „kormánypárti hazudozás miatt”.

És ahogy ezt is, azokat is meg fogom nyerni – emelte ki.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: