Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mint a HírHugó is beszámolt róla, a korrupciós botrányba belebukott Völner Pál helyett induló fideszes is botrányba keveredett. Most megmutatta a diplomáját, bár ne tette volna…

Erős Gábor, Esztergom alpolgármestere Völner Pál helyett indul az országgyűlési választásokon a Fidesz jelöltjeként. A napokban két komoly vádat is felhoztak ellene:

A Szabad Európa írta arról, hogy 2018-ban felkerült arra a NAV-os jegyzékre, amin azok szerepelnek, akiknél találtak be nem jelentett, azaz feketén foglalkoztatott, alkalmazottat.

A 2014-es választások előtt a politikus még azt állította magáról, hogy egy „szakterületén diplomát szerző szakember”, de mára eltűnt az életrajzából a diplomára utaló kitétel, mindössze annyi szerepel, hogy vendéglátó-üzletvezető végzettséget szerzett játékvezetői és fitneszszakedzői képesítései mellé.

A lényeg a trükkös fogalmazásban van, ugyanis a diploma a köznapi fogalmazásban igazából az egyetemi vagy főiskolai oklevelet jelenti.

Erős Gábor Facebook-oldalán próbálta menti a menthető, de bár ne tette volna ugyanis megmutattat a diplomáját.

A fenti „diplomához” a politikus az alábbi mentegetőzést írta. Figyelem, az emberek totális hülyének nézése következik:

1. A diploma „ügy”. „Szakterületemből diplomáztam” – írtam 2014-es bemutatkozásomban. A labdarúgó játékvezetői minősítést az MLSZ Felnőttképzési Intézete diploma kiállításával igazolja. A labdarúgó játékvezetői diplomám sorszáma: 473, melyet Kecskeméten bocsátottak ki 2006. július 13-án. Soha, sehol nem állítottam magamról, hogy a diplomámat egyetemi/főiskolai képzés keretein belül szereztem.

2. Be nem jelentett alkalmazott „ügye”. 2018 őszén a könyvelő mulasztásából vállalkozásom egy munkavállalója késve lett bejelentve. A könyvelő a felelősségét elismerte, a kirótt bírságot a biztosítója rendezte.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: