Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Örömmel számolt be arról, hogy jelentősen nőtt az aktivisták tábora, akik jelentkezhetnek az ellenzék pártjainál, vezető politikusoknál, vagy Márki-Zay Péter, miniszterelnök-jelölt oldalán is. „Akár nálam is: naponta tízesével kapok üzeneteket, leveleket, hogy segítenének akár nekem, a saját körzetemben, a 18. kerületben, de vidéken is, például Miskolcról, Nyíregyházáról is kaptam már levelet. (…) Sokkal jobban állunk, mint 2018-ban” – jelentette be Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke

Az ajánlások összegyűjtése mellett, a kampány során a folyamatos tájékoztatás is egy olyan feladat, amit nagyrészt az aktivisták fognak majd újra sikerrel elvégezni, nagyon sok önkéntes munkával.

Ezért kiemelkedő figyelmet és apró kedvességet is érdemelnek – mondta el Kunhalmi Ágnes, az Egységben Magyarországért 15. országos egyéni választókerületében újrázó országgyűlési képviselőjelöltje kedd reggel a Spirit FM Aktuál című műsorában, közösségi kutyás programra is invitálva a demokratákat.

„Túl vagyunk egy sikeres előválasztáson, ahol nagyon-nagyon sok ezer segítőnk volt, egészen a legfiatalabbaktól, a gimnazistáktól, a nyugdíjas korú ellenzéki, bal- és jobboldali demokrata szavazókig bezárólag, (…) és most a kampányban is nagyon sok feladat van, nekünk ugye nem áll egy állampárti gépezet a segítségünkre” – emlékeztetett Kunhalmi.

Örömmel számolt be arról, hogy jelentősen nőtt az aktivisták tábora, akik jelentkezhetnek az ellenzék pártjainál, vezető politikusoknál, vagy Márki-Zay Péter, miniszterelnök-jelölt oldalán is. „Akár nálam is: naponta tízesével kapok üzeneteket, leveleket, hogy segítenének akár nekem, a saját körzetemben, a 18. kerületben, de vidéken is, például Miskolcról, Nyíregyházáról is kaptam már levelet. (…) Sokkal jobban állunk, mint 2018-ban” – jelentette be.

 

Az MSZP társelnöke elmondta, a legfontosabb a kistelepülésekre eljuttatni az összegyűlt, most már több mint 20.000 megfigyelőt. „2018-ban a rendszerszintű csalás a legkisebb településeken történt, ahol van egy nagyon kemény függőségi rendszer, ahol felmerült a szavazatvásárlások rendszerszintű jelenléte, tehát ott kellenek igazából nagyon kemény idegzetű, stramm asszonyok és férfiak, akik ott tudnak figyelni, és nem hagyják azt, hogy visszaélések történjenek” – emelte ki.

Kunhalmi Ágnes arról is szólt, hogy választókerületében és máshol milyen feladatok vannak még. „Ugyanúgy működik a 18. kerület, mint minden más választókörzet, például fontos a szórólapozás: felmerül az, hogy bizonyos botrányokról, például a Rogán-Schadl-Völner-féle botrányról miért nem tudnak egy-egy választókörzetben. Ez azért van, mert a fideszes propagandamédia teljes mértékben elhallgatja azt, hogy milyen kenőpénzek cserélnek gazdát, (…) milyen visszaélések történnek, tehát a szórólapozással valódi híreket kell szolgáltatni” – mutatott rá.

Emlékeztetett, most szombaton indul az ajánló aláírások gyűjtése is a 106 körzetben a képviselő-jelöltek számára, amivel szintén van munka, bőven. „Kellenek olyan emberek, akik az adott választókörzet szokásos pontjain, csomópontjain kiállnak, pultoznak a hidegben, akik telefonálnak idősebb polgártársainknak, közülük, akik szeretnének ajánlani, azokhoz kimennek, telefonokat kezelnek a legálisan összegyűjtött címek alapján” – sorolta az aktivizmus egyes feladatait.

Végezetül az MSZP társelnöke felhívta a figyelmet nemrég közzétett videójára is, amelyben egy szabadtéri program keretében erősíti a közösséget. „Egy apró ajándék vár arra, aki velem tart (…) Nagyon sok aktivista rengeteget dolgozik azért, hogy újra demokrácia legyen Magyarországon! (…) Drága Masni vizslámmal is lehet találkozni, és egy finom meglepetéssel is fogok szolgálni” – hívta fel a figyelmet Kunhalmi Ágnes, az Egységben Magyarországért képviselőjelöltje.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: