Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Márki-Zay Péter is reagált a kormányfő évértékelőjére. Az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint ha Orbán Viktor komolyan gondolná, amit mond, kiállna vele vitázni. Orbán Viktor évértékelőjének egyetlen erénye az volt, hogy ez volt az utolsó miniszterelnökként.

Velem foglalkozott sokat, az ország valódi gondjaival semennyit. Úgy történt, ahogy sejtettem: üres szónoklat, zavaros képek, szóvirágok. És ha mindazt, amit mondott, komolyan gondolná, kiállna velem vitázni – reagált hivatalos közösségi oldalán egy rövid bejegyzésben Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért ellenzéki pártszövetség miniszterelnök-jelöltje Orbán Viktor miniszterelnök szombati évértékelő beszédére.

Tette mindezt az ellenzék miniszterelnök-jelöltje röviddel az után, hogy szintén a Facebook-oldalán egy videóban elújságolta, hogy szombaton kora délutánra az egyesült ellenzék képviselőjelöltjei mind a 106 körzetben sikeresen összegyűjtötték az induláshoz szükséges ajánlásokat.

Márki-Zay Péter hozzátette, szombaton országszerte már reggeltől sok helyen sorokban álltak az emberek a pultoknál, hogy aláírásukkal támogassák az Egységben Magyarországért jelöltjeit. Az ellenzéki pártszövetség országgyűlési képviselőjelöltjei közül többen is pár óra alatt összegyűjtötték az induláshoz szükséges 500 aláírást.

A változás iránti vágy egyre csak nő a magyarokban. Az országjárásom során is tapasztalom nap mint nap, hogy egyre többen jönnek el, és az emberek egyre jobban bíznak benne, hogy a túlerő és a propagandagépezet ellenére sikerülhet véget vetni a Fidesz tizenkét éves uralmának. Az egyéni jelöltjeink gyors sikere az aláírásgyűjtés során tovább erősíti a reményt – jelentette ki Márki-Zay Péter.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: