Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor tíz éve hülyíti a saját híveit, hogy nyugat az elnyomó és keleten történik a csoda. Tegnap vált mindenki számára világossá, hogy ez a játék roppant veszélyes volt. Orbán nem egy külpolitikai zseni, hanem egy közönséges balek, Putyin balekja.

Gazdag azon idézetek száma, amiben Orbán Viktor az elmúlt tíz évben a nyugatot elnyomó, hanyatló, széteső világnak írta le és keletet, benne Oroszországgal valami olyan helynek ahol csoda történik és teljesen vállalható partnerei ezen autokráciánk hazánknak.

Bár a hazai ellenzék mindvégig figyelmeztetett, hogy Orbán roppant veszélyes játékot játszik a keleti nyitással. Hű propagandistái segítségével saját táborában el tudta hitetni, hogy Oroszország közel sem egy zsarnoki hatalom és ő egy külpolitikai zseni, akit az egész világ csodál.

Csodált is, de nem azért mert valóban zseniális volt amit tett, hanem azért, hogy mekkora egy hatalmas balek. A nyugati szabad és fejlődő szövetségeseit hazánknak oly sokszor szúrta hátba csakhogy kiszolgálja kvázi ingyen Putyin érdekeit.

Majd tegnap egy országnak lett világos: Orbán politikája egy baromi nagy tévedés volt. Magyarország 10 éve tévúton jár. A magyar miniszterelnökből még február elején is komplett idiótát csinált Putyin.

Odarendelte magához, Orbán joggal hihette, hogy Putyinnak fontos az ő személyes sorsa. S a magyar választások előtt nem fog konfliktusba keveredni Oroszország Ukrajnával. Orbán őszintén azt gondolta és még sajátjainak is azt ecsetelte nem lesz orosz-ukrán háború.

Majd jött a tegnapi gyalázatos nap. Orbán kénytelen volt azzal szembesülni, hogy Putyinnak ő egy percig nem volt egyenrangú partnere. Csak egy pojáca volt az elmúlt 10 évben, aki kiszolgált egy véreskezű diktátort annak kénye-kedve szerint.

Orbán tévedése súlyos. Magyarország külpolitikai kapcsolatai nyugati partnereivel romokban, most már Ő soha nem fog tudni leülni ezekhez az asztalokhoz egyenrangú félként, hiszen elég hosszú időn keresztül szolgálta ki az orosz érdeket ahhoz, hogy a politikai dilettantizmusa ne legyen égbekiáltó.

Tegnap Orbán Viktor legfőbb politikája is megbukott. Magyarországnak világos lett, hogy szörnyű és gyalázatos úton járt a kormányunk. Ennek pedig következménye kell, hogy legyen Orbán bukása.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: