Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az orosz agresszió hatására az Egységben Magyarországért pártjai már az első este kifejezték szolidaritásukat Ukrajna felé. Az MSZP országos elnöksége pedig arról határozott, hogy 4 millió forintot különít el az ukrán menekültek megsegítésére, és országszerte megnyitja irodáit adománygyűjtőpontként.

Kétszer ad, ki gyorsan ad tartja a mondás. Különösen igaz ez olyan esetben, amikor háborús helyzetben emberek tízezrei kényszerülnek otthonaik elhagyására néhány óra leforgása alatt.

Ezért is döntött ma az MSZP országos elnöksége arról, hogy a Szolidaritási Alapból 4 millió forintot fordítanak az ukrajnai menekültek gyors és hatékony megsegítésére. Az összegből elsősorban tartós élelmiszert és tisztálkodószereket terveznek vásárolni.

Az ellenzéki pártok közül az MSZP rendelkezik a legtöbb vidéki irodával, arról is döntés született ma, hogy adománygyűjtőpontként megnyitja irodáit, és az ott összegyűlt adományokat civil szervezetek segítségével eljuttatja az ukrán határra.

Információnk szerint, hogy melyik MSZP iroda pontosan mikor lesz nyitva és mikor lehet adományt oda vinni még szervezés alatt van, a párt weboldalán fog tájékoztatást adni erről.

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: