Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Európai Néppárt lengyel elnöke lesz az ellenzék március 15-ei ünnepségének sztárvendége.

Donald Tusk, az Európai Néppárt lengyel elnöke lesz az ellenzék március 15-ei ünnepségének sztárvendége. Ez dupla gyomros Orbánnak: először is  az Európai Néppárt a legnagyobb jobboldali párt az EU-ban, a KDNP még a Fidesz kizárása után is a tagja maradt. Másodjára egy lengyel vezető politikus áll nyíltan az ellenzék mellé.

Ismertette nemzeti ünnepi programját az Egységben Magyarországért. Eszerint a Budapesten, a Műegyetem rakparton március 15-én délután 3-kor kezdődő esemény címe „A hatalom a népé” lesz, és a „kormányváltó nagygyűlésen” bemutatják az ellenzék „alternatív 12 pontját”.

Összesen 9 felszólalóval számolnak, Dobrev Klára (DK), Donáth Anna (Momentum), Jakab Péter (Jobbik), Karácsony Gergely (Párbeszéd), Schmuck Erzsébet (LMP) és Tóth Bertalan (MSZP) mellett a fő szónok Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt, valamint a kis híján államfőjelöltté avanzsált, majd adóhatósági vizsgálat alá került Iványi Gábor lelkész és az Európai Néppárt lengyel elnöke, Donald Tusk lesz.

Mint közleményükben írják:

Magyarország hamarosan mindannyiunké lesz. Magyarok milliói vetik le magukról az ezeréves magyar történelem legkorruptabb kormányát. Közel a változás, de ehhez Rátok is szükségünk van.

Március 15-én, a magyar szabadság napján megmutathatjuk: sokan vagyunk, és a szabadságvágyunk, a bátorságunk sokkal nagyobb erő, mint a hatalom megannyi gonosz trükkje, végtelen cinizmusa, százmilliárdos hazug propagandagépe.

Mutassuk meg együtt a szabadság erejét! Gyere el Te is a kormányváltó nagygyűlésre március 15-én, 15 órakor a Műegyetem rakpartra!

1848. március 15-én elődeink példát mutattak a magyar szabadságszeretetből! Kiáltsuk a hatalom képébe, hogy orosz fennhatóság helyett Magyarország békét akar! Orbán és Putyin abban állapodott meg, hogy az orosz hitelt minden év március 15-én kell törleszteni. Orbánnak és a Fidesznek ez az orosz hiteltörlesztés napja. Nekünk március 15. a szabadság ünnepe.

Csatlakozz hozzánk, mutassuk meg az erőnket, és üzenjük meg Orbán Viktornak, április 3-ig már csak napjai vannak hátra a hatalomban!

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéki tüntetésről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: