Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megint akcióban voltak a Fidesz-probékek. Most névtelen lejárató szórólapot terjesztettek Jámbor Andrásról, az ellenzék közös jelöltjéről, aki Budapesten a 8 és 9 kerületben méretődik meg. Az ellenzéki politikus eligazította a Fidesz alja-tagozatát: 

Őszintén meglep amikor most egy új lejárató szrólapon Deutsch, Borkai és Szájer pártja azzal vádol, hogy drogközpontot akarok nyitni, de hát ezek ennyire buták.

A fideszes ellenfelem, eddig egy Facebook-posztot nem bírt kinyögni, hogy mit csinálna képviselőként, de már 4 lejárató oldal, helyi lejárató lap, 2 lejárató szórólap jött ki rólam.
Jah meg persze két email, Facebook üzenet, poszt és komment után se mer semmit mondani az ellenfelem a vita kihívásomra.

A hazudozás, a ferdítés viszont megy. A helyi Fideszes lap írásban kért egy interjút, aminél mi jeleztük, hogy csak teljes terjedelmében jöhet le a szöveg. Persze kiszedtek egy mondatot, kontextus nélkül közölték, de még ez se volt elég, belehazudtak valamit, amit nem jelent. Így készül a fideszes igazság.

Kicsit vicces, hogy ezt a mondatot le kell írnom, de hát nem akarok drogközpontot nyitni sehol. Viszont helyi lakosként én is látom, hogy létezik a drogprobléma. A Fidesz 2020-ra ígérte a drogmentes Magyarországot, hát nem sikerült. Gyakorlatilag 10 éve minden erőfeszítés nélkül hagyják, hogy a dizájnerdrogok pestisként terjedjenek.

Nem, nagyon nem jó, amikor a Kálvária téren szerhasználók mellett kell tolni a babakocsit. És igen, pontosan ezért kell normális ellátás. Nem arra kell ellátás, hogy több szerhasználó legyen a kerületben, de csak úgy lesz kevesebb szerhasználó a közterületeinken, ha szociális munkával, orvosi, pszichológiai segítséggel foglalkozunk azokkal, akik belecsúsznak a kábítószer-fogyasztásba, ha esélyt és lehetőséget adunk nekik egy jobb életre.

A keresztényi szeretet alapja, hogy adunk egy esélyt ezeknek az embereknek, és saját közösségeinknek lesz jobb, ha teszünk azért, hogy kevesebb szerhasználó legyen!
Tehát lehet hazug szórólapokon mocskolni a másik jelöltet, de inkább azt kéne elmondani, mit kezd az ember a helyzettel.

Én nem azzal akarok nyerni, hogy a fideszes ellenfelemről hazugságokat terjesztek, hogy homokba dugom a fejem, hanem azzal, hogy őszintén kiállok a választók elé, elmondom, hogy gond van és ezt hogyan akarom megoldani. Ez a lehetőség az ellenfelemnek is adott, csak el kéne jönnie a vitára!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: